Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sorudan çok 5 tane apranax içmenize şaşırdım.. 2. Bile sizin sağlığınız için riskliyken nasıl 5 tane içebildiniz hayretGebe olduğumu bilmiyordum bugün test yaptım pozitif çıktı dün gece 5 tane apranax ağrı kesici atmıştım bebeğimi düşürürmü
5 tane apranax mı içilirGebe olduğumu bilmiyordum bugün test yaptım pozitif çıktı dün gece 5 tane apranax ağrı kesici atmıştım bebeğimi düşürürmü
5 tane apranax mı içilirdüşük olmasa bile sizede bebeğe de zarar verebilir allah korusun. Bir doktora görünün
Birşey olurmu yaa1 tane olsa hadi neyse ama 5 miş dikkat edin kontrole gidin
Leblebi gibi apranax mi icilir delirdiniz mi? Bebege de bir sey olabilir size deGebe olduğumu bilmiyordum bugün test yaptım pozitif çıktı dün gece 5 tane apranax ağrı kesici atmıştım bebeğimi düşürürmü
Benim de ilk o geldi aklim ama yazmadim. Neden bormal bi insan 5 apranax icer?5 apranax ancak farklı amaclarla içilir bu bilmemek için gerizekali olmak lazım.Parol değil bu apranax yani.amac zaten bebeği düşürmek miydi?
Yani yanlışlıkla 2 falan olsa ok dicem de 5 apranaxin amacı gebeliği sonlandirmak,kendisini yok etmek istese tüm paketi içerdi 10 luk ya da 20likBenim de ilk o geldi aklim ama yazmadim. Neden bormal bi insan 5 apranax icer?
Siz dun ogrenmissiniz gebe oldugunuzu zaten, testlerini pozitif cikiyormus.Gebe olduğumu bilmiyordum bugün test yaptım pozitif çıktı dün gece 5 tane apranax ağrı kesici atmıştım bebeğimi düşürürmü
Aynen oyleSonlanıp sonlanmayacagindan emin olmak istiyor konu amacı da bu.
Ki parol bile uzun vadede kullanımı karaciğer değerlerini bozabilen bir ilaç.5 apranax ancak farklı amaclarla içilir bu bilmemek için gerizekali olmak lazım.Parol değil bu apranax yani.amac zaten bebeği düşürmek miydi?
Zaten daha önce pozitif testlerinizi bile paylaşıp hamile miyim diye kaç kere teyit istemişsiniz. Şimdi de bilmeden 5 tane apranax içmiş numarası yapmanıza ne gerek var? Bir de 10 aydır deniyoruz, sevinmeli miyim diye soruyorsunuz insanlara. Bi doktora gidin istemiyorsanız da. Kendinize de bebeğe de yazık. Çocukta anomaliye sebep olursunuz bu şekilde. Istemiyorsanız bari doktora gidin değişik şeyler denemeyin.Gebe olduğumu bilmiyordum bugün test yaptım pozitif çıktı dün gece 5 tane apranax ağrı kesici atmıştım bebeğimi düşürürmü