Arkadaşlar Lütfen Yardim

maya24

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
153
38
13
28
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar ben 8 senedir antidepresan kullanıyorum en son doktorum depresif nöbet ve anksiyete panik atak dedi ilaçlarımı degistirdi bir süre çok iyi oldum ama dünden beri çok kötüyüm içimden yaşamak gelmiyor çok sıkılıyorum sürekli çıldırma delirme korkusu yasiyorym ya da diyorum ki öyle çaresiz bir hastalığa ruhsal olarak yakalansam doktorlar birşey yapamasa ne olur diye .Benim gibi olanlar var mı dertleşelim lütfen

Maya toparlandınmı birazdaha İyimisin

Çok saolun sitresli bi hayatımda yok çok şükür ama neden böyle uzun süredir ilaç kullanırken tekrarladı anlamdıramıyorum
geçmiş olsun. bende panik ataktım. ilaçla bir yere kadar oluyor sonra tekrar edebiliyor.. bende deneyimledim. benim tavsiyem bilişsel terapiyle emdr alman. ben öyle atlattım

ilaçlar bende etkisiz kaldığında doktorum aksatıyor musun su az içiyor musun ağrı kesici sık kullanıyor musun diye sorardı bunlar da ilçaların etkisini azaltıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…