• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen yardım

zigo

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2007
189
0
296
46
İçel Mersin
bugün trasferimizin 11.günü.herşey yolunda gidiyordu.o kadar umutluyum ki.doktorda çok ümit verdi.3 tane kaliteli embriyo transfer edildi.geceden bu yana kahverengi akıntılarım geliyo.çok huzursuz oldum.adetlerimde bu şekilde başlar ama bu saate kadar çoktan normal kanama haline dönmeliydi hala kahverengi akınt ıolarak devam ediyo.yarın testimiz var ama çok korkuyorum.hiç adet ağrısı falanda yok.şimdi bu ne demek allahım.bana yazabilirmisiniz arkadaşlar.

canim yerlesme kanamasidir belki diycem ama 11. gun yerlesirmi bilmemki...ama sanirim hamilesin cunku bircok arkadasta oldu bu ve cogu hamileydi..

gerçektenmi arkadaşım.normal adetime benzemiyo.kahverengi bişey işte.allahım yardımcımız olsun.

bugün trasferimizin 11.günü.herşey yolunda gidiyordu.o kadar umutluyum ki.doktorda çok ümit verdi.3 tane kaliteli embriyo transfer edildi.geceden bu yana kahverengi akıntılarım geliyo.çok huzursuz oldum.adetlerimde bu şekilde başlar ama bu saate kadar çoktan normal kanama haline dönmeliydi hala kahverengi akınt ıolarak devam ediyo.yarın testimiz var ama çok korkuyorum.hiç adet ağrısı falanda yok.şimdi bu ne demek allahım.bana yazabilirmisiniz arkadaşlar.

canım sen benim " sabırsız mucizemi bugün öğrendik ki hamileyim " konumu bir oku istersen , benim 11. gün baya baya reglim başlamış gibiydi , kırmızımsı akıntım aşlamıştı , tıpkı regl başlarken ilk gelen açık kırmızı akıntı gibi , gittik hemen Bhcg yaptırdık ve 207,5 çıkmıştı değerim , Allahın izniyle hamileyim .. sıkma canını , bugün Bhcgde çıkar hayırlısıyla güzel sonucun , git yaptır hemen bence ..

bencede hamilesin ama en güzel yolu test yaptırmak bence betana baktırırsan kesin cevabı alırsın birde doktorunu bilgilendir bu konudan bence

Back
X