Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar ıstedıgım boyayı bulamıyorum turkıyeye gelmemıs henuz aynı ton renk bılen varmı yardımcı olurmusunuz baska marka veya serısı ama aynı ton ıstıyorum
bayıldım bu renklere yaaa. bence sana da çok yakışır. benim de saçlarım 1 yıldır şarap kızılı ama bu tonlara çevirmek istiyorum. dolaylı yoldan bana da yardımcı oldun:) inşalah saçların dilediğin gibi olur. bana bu saç boyalarının reklerinin tam adını söyleyebilir misin acaba?
bayıldım bu renklere yaaa. bence sana da çok yakışır. benim de saçlarım 1 yıldır şarap kızılı ama bu tonlara çevirmek istiyorum. dolaylı yoldan bana da yardımcı oldun:) inşalah saçların dilediğin gibi olur. bana bu saç boyalarının reklerinin tam adını söyleyebilir misin acaba?
tabıkı soyleyebılırım ama ılk ekledıgımı bılmıyorum ıkıncısınınde yanı aldıgımın ısmı koyu kumral akaju yarın resmımı koyarım sanada fıkır olmus olur ozaman a.s.