arkadaşlar lütfen yardım..

gamzelim.66

en buyuk duamsin bebegim
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
2.872
1
116
39
Danimarka
slm arkadaşlar bu gün tranferimin 10.günü sabah saat 6 da test yaptım bi iki dakika içinde ikindi silik ikinci çizgi belirdi açık kırmızı idi.2 yıldır ilk defa ikinciçizgiyi gördüm çok heyecanlandım.gözüme uyku girmedi gidip bi kan tahlili yaptırdım hemen 15 dakika sonucu verdi maşallah.ve negatifdi üzgün bi şekilde polikinikten çıktım arkamdan biri seslendi.rabarutardaki görevli tekrar yanına çağırdı elinde idrar testine benzer bi test dedi ikinci çizgi belirmeye başladı sonra elimdeki negatif olan kağıdı alıp şüpeli pozitif yazdı.hiç bi şey anlamadım bu işten sayı değeri felan yazmıyo.dedi 1 kaç gün sonra gel testi tekrarlıyalım sayılı olarak yapalım..off kafam çok karışık.keşke günümü beklesetdim asıl test günüm pazartesi.ben bu durumda ne oluyorum.

2gün sonra testi tekrarlaman gerek, büyük ihtimalle hamilesin cnm, hadi hayırlı olsun:)

Bence hemen düzgün bir yere gidip kan tahlili yaptır canım büyük ihtimal hamilesin zaten yaptırmışsın bak emin ol moralini yüksek tut bebişin seninledir inşallah:)))

2 gün daha beklicem canım zaten test günüm pazartesi idi inş o zamn kesin sonucu alırım inşşş bebeğim benimledir inşşş

canım büyük ihtimalle hamilesin şüpeli pozitif hamilelik olasılığının olduğu anlamına gelir.bende 9. gün idrarda bakmıştı aynen seninki gibi silik ikinci çizgi çıkmıştı sonra test günümde kan testi yaptırdığımda 84 çıkmıştı değerim.
şimdi seninde kanında bhcg nin belli bir değerde olması için hücrelerin belirli bir sayıda çoğalması gerekir diye biliyorum bence git sağlam bir klinikte tekrar kan ver zaten 15 dk da nasıl sonuç verdiler anlamadım ben.eğer idarada silik pozitifse kanda çıkması lazım bence

canım idrar testi her zaman kesin sonuç vermeyebiliyor.en kesin sonuç kanda.ama 15 dk da sonuç vermeleri ilginç tabi.bence daha güvenilir bir yerde tekrar kan verip baktır.zaten bugün 10.günmüş kandaki sonucun doğru çıkar.inş.pozitiftir :)

çok tşk ederim yorumlarınız bana çok moral verdiniz allah razı olsun. için ama ben pazartesiyi bekleyim hem test günüm hemde korkuyorum yine aynısı olur diye..inş pazartesi kesin sonucu alrım .poliklinik yakın diye orda yaptırdım 15 dakika içinde sonuç gelince bende çok şaşırdım.

gamzelim büyük ihtimalle hamilesin idrarda pozitif çıkmış bende 14 yıllık laborantım ama 15 dk da sonuç genelde çıkmaz makinede bir bozukluk olabilir idrar testinin yapıldığı kite senden aldığı kanın serumunu damlatmıştır sana sonradan söylediği pozitiflikte odur kanın serumundan idrar kitinde bakma işlemini bizde yapıyoruz ve genelde doğru sonuç verir tabi en doğrusu kanda cihazda baktırmak inşallah ondada pozitif çıkar canım

ayyy inş çok tşk ederim güzel yorumun için.mesela hastaneye gittigimde makinede sayılı olarak baktırmak istediğimde ne demeliyim ben çok tecrübesizim ilk deneyimim ve ilk defa kanda gebelik testi yaptırdım.pazartesi gidicem tekrarlattırıcam inş.rabbim büyüm ama çok umutluyum çok

bizde transferden sonra 8-9-10. günler üşenmeden idrar testi yaptık sadece 10. gün biraz belirgin çıktı 9. gün çok silik 8. gün çizgisizdi.kan tahlili ypatık 12. günde pozitif çıktı. Allah tamamına erdirsin gamzelim66 inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur ve sağlıklı gebelikler sonrası hayırlı evladını bağışlar Allah'ım sana ve hepimize....

beta hcg kan testi normalde 1 gün sonra çıkıyo 15 dakikada belli olcağını sanmıyorum iki idrar testi pozitifse tebrikler bence hamilesin benimde öyle silik çıkmıştı şimdi doğuma gün sayıyorum darısı tüm isteyenlerin başına

canım doğumda sanada allah kolaylık versin.inş bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın..bebeğinin cinsiyeti nedir

normalinde kan tahlili en erken bakılırsa 1 saatde çıkıyor ama o da acil istenip bakılmışsa çünkü sadece tek hasta olmuyorki hemen bakılıp sonuç verilsin genelde öğleden önce kan verilmişse sonuç öğleden sonra alınıyor
tekrar baktırmaya gittiğinde ben makinede yani cihazda baktırmak istiyorum de öyle bakarlar yurtdışında da bizim gibiyse eğer hastanede poliklinikte dr a söylüyorsun o tahlili istiyor labotatuvarda da bakılıyor
inşallah canım pozitif sonuç alırsın ve bebeğin seni hiç bırakmaz

canım ben şimdi türkiyedeyim tüp bebek için gelmiştim.tamam öyle yapıyım o zaman..ilgilendiğin için çok tşk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…