Arkadaşlar lütfen yardım

djkresus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
17
1
3
38
Merhaba arkadaşlar,
12+6 hamileyim,aşağıda ultrason görüntüm var,
Doktorum cinsiyei söylemedi, gülerek daha erken dedi.
Bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz cinsiyet hakkında?

Emin olmamakla birlikte kiz olabilir ilk fotoya gore.

Bilgi amaçlı, belki bilen vardır diye bişey sorduk. ama sen dalga geçer gibi cevap veriyosun...teşekkür ederim.
Ben senin için söylüyorum canım biri bişey dicek inanacaksın ister istemez hayaller falan şuan gerçekten çok çok erken cinsiyet için ben 16. Haftada doktor söyledi çok eminim dedi ben yine emin olmadım 23.hafta ayrıntılıya girdim aynı cinsiyeti söyledi ondaan sonra emin oldum ben çok garanticiyim belki ama boş hayallere ve atıyorum kıza oğlum diye seslenilmesine karşıyım

Arkadasim ben falci da degilim bisi de degilim. Ama arastirilirsa nub teoremi denen birsey oldugunu gorurler. Hatta burada onla ilgili topik var. Baya da biliyr hanimlar. Ben de ona gore tahmini kiz dedim. Ayrica benim dr.um 10+5te erkek dedi. Cidden de erkek. Ama doguma kadar kiz denip dogunca erkek oldugu gorulen de var. Ben seni anladim. Hic hevesini kirma. Bunlar guzel heyecanlar tatli telaslar. Istedigin gibi sor canim. Dedigim topigi de aratirsan oraya ekle usgleri. Baya bilen var cunku cnm. Saglikla tamamlayip kucagina almani dilerim yavrunu.

Bunlarda diğer görüntüler..... başka yorumda bulunabilecek birisi var mı?

1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…