- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
- Konu Sahibi Hayalim2121
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben neler neler almadım kıYinede pahalı ama inşallah işe yararda bin lira olsun bu konularda para en son safhada
İnşallah tedaviye gerek kalmaz haberini yakında duyarım kaç yaşında sınTabıkı, Rabbım bılır dogru zamanı, dua edıyorum elomden gelenı yapıyorum, olmazsa da tedavı ye baslıcam agustosta sonra
İnşallahh cnm
İnşallahh darısı tüm istiyenlere ve hepimize olsunİnşallahh cnmbi gebe kalayım önüme gelen her topiğe girip Yazıcam
![]()
30İnşallah tedaviye gerek kalmaz haberini yakında duyarım kaç yaşında sın
Allah' razı olsun canım
Aminn Rabbım isteyen herkese nasıp etsınİnşallahh darısı tüm istiyenlere ve hepimize olsun
Merak etme olur stres yapma o daha çok etkiliyor sakin kafayla dua et inşallah haberini alirim
İnşallah cnmMerak etme olur stres yapma o daha çok etkiliyor sakin kafayla dua et inşallah haberini alirim![]()
Çok şükür nasip etti :) :)Çok teşekkür ederim Allah razı olsunrabbim sana da nasip etsin
Çok sevindim hamilemisin canım yaaa hayirlisiyla al kucağına bebişiniÇok şükür nasip etti :) :)
Evet çok şükür :)Çok sevindim hamilemisin canım yaaa hayirlisiyla al kucağına bebişini![]()
Yok vala canım merak ettiğim şeyleri genelde arama motorundan buluyorumEvet çok şükür :)
Inşallahhh sen ve tüm gebeler de sağlıkla kucağımıza alalım :) takip ettiğin bi yer var mı yemi hamile olanların ben göremedim bulamadım ya da :)