Arkadaslar lutfen yardimci olurmusunuz hamilemiyim cok korkuyorum

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
13
22
Ya ben gecen ayin 11inde korunmasiz iliskiye girdim icime bosalma olmadi yinede ertesi gunu hapi ictim hemen. 1 hafta sonra ara kanamam oldu normalde ayin 1 inde regl olmam lazimdi 16-17 gün oldu hala regl olmadim ertesi gunu hapini 3 ay once falanda kullanmistim 10 gun gecikmisti bu kadar gecikme yaparmi sizce? Bide ben reglm 1 hafta gecikten sonra eczaneden aldgm testi uyguladim negatif cikti icim rahatlamisti ama regl olmadikca korkuyorum acaba erkenmi yaptim ondanmi cikmadi diye iliskinin ustundende 4 hafta gecmisti sizce erkenmi ya karnima bazen sanci giriyo ama cok gecikti hamile olma ihtimalim nedir sizce?

Bu ilac yuzundenmi bu kadar gecikme olmustur bide 2. Kullanimim oncekini 3-4 ay once icmistim 10 gun gecikmisti ama bu sefer 16 gün oldu
Ya şimdi benim arastırmalarıma göre bu ilacın senede 1 kez içilmesi ön görülüyormuş
Siz neden 3 ay sonra bidaha içiyosunuz belki vücudunuz bagısıklık yaptı korumadı sizi nerden biliceksin.
Adetin ilaç yüzünden de gecikmiş olabilir gebelik yüzünden de testte cıkmadı ama gec döllenmede olabilir yani hersey olabilir buna kesin cevabı kan tahlili verecektir.
Bidaha kullanmayın ya sevişmeyin korkuyosanız kendinize yapmayın bunu

Herkes böyle hamile kalınacağına inanıyor ama ben inanmıyorum😀 Tabi kesinlikle boşalmadıysa. Ben 2 çocuk doğurdum artı bir gebelik daha yaşadım. Hepsi de bilgim dahilinde tek seferde oldu. 3. Gebeliğim de eşim sağolsun bir hata yaptı ben de çabuk hamile kaldığım için gayet biliyordum hamile kaldığımı. Bir çok kez korunmasız ilişkim oldu eşimle ama gebe kalmadım. Yani tek seferde hamile kalan ben 7.5 sene içerisinde çekme yöntemiydi olan ilişkilerimizden bir kez bile bilmeden hamile kalmadım😀
Çok açık oldu sorry😬

Son düzenleme:
Herkes böyle hamile kalınacağına inanıyor ama ben inanmıyorum😀 Tabi kesinlikle boşalmadıysa. Ben 2 çocuk doğurdum artı bir gebelik daha yaşadım. Hepsi de bilgim dahildi tek seferde oldu. 3. Gebeliğim de eşim sağolsun bir hata yaptı ben de çabuk hamile kaldığım için gayet biliyordum hamile kaldığımı. Bir çok kez korunmasız ilişkim oldu eşimle ama gebe kalmadım. Yani tek seferde hamile kalan ben 7.5 sene içerisinde çekme yöntemiydi olan ilişkilerimizden bir kez bile bilmeden hamile kalmadım😀
Çok açık oldu sorry😬
Ya insallah hamile falan degilimdir ben de de icime bosalma olmadi yinede hap ictim reglm cok gecikti korkuyorum

Ya şimdi benim arastırmalarıma göre bu ilacın senede 1 kez içilmesi ön görülüyormuş
Siz neden 3 ay sonra bidaha içiyosunuz belki vücudunuz bagısıklık yaptı korumadı sizi nerden biliceksin.
Adetin ilaç yüzünden de gecikmiş olabilir gebelik yüzünden de testte cıkmadı ama gec döllenmede olabilir yani hersey olabilir buna kesin cevabı kan tahlili verecektir.
Bidaha kullanmayın ya sevişmeyin korkuyosanız kendinize yapmayın bunu
Bilmiyorum 2. Kullanmada hemen bagisiklik yaparmiki insallah oyle olmamistir

Geciktiyse test yapın çıkar. Ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değil. Muhtemelen 2. kez kullandığınız için daha çok geciktirdi.
Insallah o yuzdendir ben reglm 1 hafta geciktijten sonra test yapmistim zaten negatifti acaba erkenmi yaptim bilmiyorum iliskinin ustundende 1 ay gecmisti yaklasik ama hala regl olmadim bi sure daha olmazsam tekrarlicam testi

Insallah o yuzdendir ben reglm 1 hafta geciktijten sonra test yapmistim zaten negatifti acaba erkenmi yaptim bilmiyorum iliskinin ustundende 1 ay gecmisti yaklasik ama hala regl olmadim bi sure daha olmazsam tekrarlicam testi
İlişkiden 1 ay sonra ve beklenen regl tarihinden 1 hafta sonra kesinlikle çıkardı. Ben hamile olduğunu hiç düşünmüyorum. Ama bundan sonrası için bir ders olmuştur diyelim 😊

M
Ya ben gecen ayin 11inde korunmasiz iliskiye girdim icime bosalma olmadi yinede ertesi gunu hapi ictim hemen. 1 hafta sonra ara kanamam oldu normalde ayin 1 inde regl olmam lazimdi 16-17 gün oldu hala regl olmadim ertesi gunu hapini 3 ay once falanda kullanmistim 10 gun gecikmisti bu kadar gecikme yaparmi sizce? Bide ben reglm 1 hafta gecikten sonra eczaneden aldgm testi uyguladim negatif cikti icim rahatlamisti ama regl olmadikca korkuyorum acaba erkenmi yaptim ondanmi cikmadi diye iliskinin ustundende 4 hafta gecmisti sizce erkenmi ya karnima bazen sanci giriyo ama cok gecikti hamile olma ihtimalim nedir sizce?
Merhaba şu an durumunuz nedir nasıl bilgiler edindiğim qyni durumdayım da

Back
X