Rüya Yorumları arkadaşlar lütfen yorumlarmısınız rüyamı korkmaya başladım

bbbz

BEBEĞİMM GEL ARTKK
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
5.029
112
163
İstanbul
özellikle bu ay gördüğüm birbirine benzer rüyalarımı kısaca yazmaya çalışacam
hergece olmasada iki günde bir aynı rüyaları görmeye başladım öncelikle geçenlerde bi türbedeyim ama hep büyük insanların alimlarin mezarıydı birine bu seyh mustafa diyordum dua etmiyordum ama mezarlıkları geziyordum bakıyordum etrafıma kendi kendime ne büyük alimler olduğunu düşünüyordum

sonra bi hafta falan oluyor bu seferde yine mezarlıktayım ama bu sefer her mezar başınd bir bayan oluyordu herkes derdine deva arıyordu dua etmek için biraz yol gittim mezarın başında bi bayan ve ben sordum neden burdasınız diye bana kimin çocuğu yoksa 50tl veriyor biz ona dua ediyoruz dedi ben istemedim kadına ben zaten duamı yaptım dedim ordan gittim tabi

sonra dün akşam yine rüya gördüm bu sefer tek mezar tanıdığım biri ordaydı yine alim seyh gibi biriydi bu sefer içindekini gördüm tabut gibi birşeyin içinde ve yüksek bir yerdeydi baktım içindekine sakallı uzun saçlı dua ettim diye hatırlıyorum ama ne dedim bilmiyorum tek bildiğiim 3kez falan allah allah allah diye zikrettim
aRKADAŞLAR BİLEN YORUMLASIN DUAMI EKSİK ETMEM HİÇ Bİ ZAMAN AMA NEDEN BÖYLE RÜYALAR GÖRÜYORUM ACABA BENDEN Bİ BEKLENTİLERİMİ VAR DUA İÇİN BEN ONUDA HEP YAPARIM BUNLAR SADECE Bİ KAÇI LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYİN

öncelikle rüyalarınız hayır olsun ama bence bu kadar korkmayın rüyalar sonucta bilincaltının ürünleridir, gördüğünüz duyduğunuz bi seyden etkilenmiş olabilirsiniz ilk gördüğünüzde çok etkilenmiş olmanız dolayısıyla tekrarlamış olabilir, yine görürüm korkusuyla. rüya tabirlerinde şeyh,derviş gibi büyükleri görmek de zaten hep iyi sekilde yorumlanır.

öncelikle rüyalarınız hayır olsun ama bence bu kadar korkmayın rüyalar sonucta bilincaltının ürünleridir, gördüğünüz duyduğunuz bi seyden etkilenmiş olabilirsiniz ilk gördüğünüzde çok etkilenmiş olmanız dolayısıyla tekrarlamış olabilir, yine görürüm korkusuyla. rüya tabirlerinde şeyh,derviş gibi büyükleri görmek de zaten hep iyi sekilde yorumlanır.
teşekkürler yorumlarınız için normalde düşünmem bu akşamda görünce ondan korktum mezarın içinde ama toprak örtünmemişti düşündüm düşündüm neden bu kadar çok gördümki diyede rahatlamk istedim

`Bildiğin üzereyarın Haseki Hürrem Sultan'ın ölüm yıldönümü onun hakkında bu tür rivayetler vardır tarihi bir kişinin arkasından laf mı ettin onu sövmenle bir alakası olabilir .Bunu bana dürüstçe söyle ki sana yardım edeyim ama hayır dersen biri olecektir arkadaşım bu konuda bana doğruyu söyle çok bilirim çünkü o kadının arkasından konuşup ta hayalet görenleri.Kesinlikle saçma gelmesin.!

`Bildiğin üzereyarın Haseki Hürrem Sultan'ın ölüm yıldönümü onun hakkında bu tür rivayetler vardır tarihi bir kişinin arkasından laf mı ettin onu sövmenle bir alakası olabilir .Bunu bana dürüstçe söyle ki sana yardım edeyim ama hayır dersen biri olecektir arkadaşım bu konuda bana doğruyu söyle çok bilirim çünkü o kadının arkasından konuşup ta hayalet görenleri.Kesinlikle saçma gelmesin.!
allah korusun ya asla sövmem aksine günde beş vakit fatiha okurum tüm evliyalara kuran okuduğumda olsun onların ruhuna teslim ederim şimdi şöyle diyeyim okuduğum dua yada namazda alimelre tüm peygamber vs.dua edip bi fatiha okuyorum ya belki bi alimde benden istiyordur ama kim bilmiyorm
saçma gelmedi bana ama asla sövme küfr ne bileyim başka şeyler yapacak söyleyecek karekterde bi insan değilim

merhaba rüya tabirinden çok anlamam ama bariz belli sembollerin anlamına bakıp kendi durumuna göre güzel şekilde yorumlamak gerekir diye düşünüyorum :) ve kötü görüp kötü hissettiğin rüyayı anlatma hatta kötü yorumlayacak birine de anlatma nası yorumlarsan öyle çıkarmış çünkü. internetten baktım mezarlık görmek günahlarından tövbe edip kendini düzeltmeye çalıştığına işarettir demiş bence güzel bi anlamı var :) ölüm en büyük nasihatmiş zaten

merhaba rüya tabirinden çok anlamam ama bariz belli sembollerin anlamına bakıp kendi durumuna göre güzel şekilde yorumlamak gerekir diye düşünüyorum :) ve kötü görüp kötü hissettiğin rüyayı anlatma hatta kötü yorumlayacak birine de anlatma nası yorumlarsan öyle çıkarmış çünkü. internetten baktım mezarlık görmek günahlarından tövbe edip kendini düzeltmeye çalıştığına işarettir demiş bence güzel bi anlamı var :) ölüm en büyük nasihatmiş zaten

teşekkürler ama yorumlarda tamamını yazamıyosun ya belki güzel yorumlayan çıkar bende her zaman rüyanın güzel yorumlanması tarafıyım kötüde olsa inş.yorum yazan çıkmaz o şekil
ilk kez rüyamı yazdım

Helal olsun evet biraz saçma gelmesi normal ama bazıları diziyi izlerken Muhteşem yüzyıl'ı hürrem sultan'a hakaret ediyolar.Sultanımızın kemikleri sızlıyor zaten yarın ölüm yıldönümü olduğu için yani hesap sormak istemiştir diye düşündüm ilk öyle aklıma geldi .Bende senin gibi asla söylemem söyleyenlerinde azını yırtarım :D Zaten bir Muhteşem Yüzyıl hastası olarak kendim buna çok özen gösteririm ama len bi insan olabilirim benim ailemde de kim bir mezar falan göre ertesi gün biri ölür hadi hayırlısı ama sakın korkma arkadaşım sen bunları yapıyorsan böylehayır işliyorsan sakın korkma.

Helal olsun evet biraz saçma gelmesi normal ama bazıları diziyi izlerken Muhteşem yüzyıl'ı hürrem sultan'a hakaret ediyolar.Sultanımızın kemikleri sızlıyor zaten yarın ölüm yıldönümü olduğu için yani hesap sormak istemiştir diye düşündüm ilk öyle aklıma geldi .Bende senin gibi asla söylemem söyleyenlerinde azını yırtarım :D Zaten bir Muhteşem Yüzyıl hastası olarak kendim buna çok özen gösteririm ama len bi insan olabilirim benim ailemde de kim bir mezar falan göre ertesi gün biri ölür hadi hayırlısı ama sakın korkma arkadaşım sen bunları yapıyorsan böylehayır işliyorsan sakın korkma.
canım şimdi şöyle diyeyim mezar görmek farklı alim seyh görmek farklı birde bana onu sormadan önce şöyle düşünsen sövme veya hakarette böyle güzel rüyamı görülür benim düşüncem dua ederken unuttuğum birimi var kendini bana hatırlatmak istiyor belki benden bi dua bi fatiha istiyor tek hatrladığım seyh mustafa ismi geçiyordu rüyamda son gördüğüm rüyada farklı bi isimdi onu hatırlamıyorum kötü birşey yapılsa söylense rüya böyle dualı allahın ismini zikredilerekmi görülür sence

ben de öyle bi rüya görmüştüm daha doğrusu rüya değil bi ses duydum seninkine benziyor şeyh nusrettin miydi tam hatırlamıyorum adını onun için 100 bin yunus aleyhisselamın duasını okumam söylendi ama öyle bi şeyh bilmiyorum tuhaf geldi o ara tereddüt ettim sonuç okumadım :17: çok dua okuyunca öyle şeyler görüyor insan zikrederek uyuyunca illaki bişeyler zikrederek uyanıyorsun hem sen bütün allah dostları için toptan dua etmişsin birini unutmak nası olabilir böyle bi durumda bence içini ferah tut :)

ben de öyle bi rüya görmüştüm daha doğrusu rüya değil bi ses duydum seninkine benziyor şeyh nusrettin miydi tam hatırlamıyorum adını onun için 100 bin yunus aleyhisselamın duasını okumam söylendi ama öyle bi şeyh bilmiyorum tuhaf geldi o ara tereddüt ettim sonuç okumadım :17: çok dua okuyunca öyle şeyler görüyor insan zikrederek uyuyunca illaki bişeyler zikrederek uyanıyorsun hem sen bütün allah dostları için toptan dua etmişsin birini unutmak nası olabilir böyle bi durumda bence içini ferah tut :)

okusaydın ya allah hayır etsin senin rüyanıda inş.evet galiba normalde hep gördüğüm bir türbe vardı bu seferde bunları gördüm ama belki farklı bi yorum benim bi eksikliğimi tamamlayacak bir yorum çıkar diye düşündüm neyse ya o güzel yorumların için teşekkürler tekrar bir anormallik yok demek son gördüğüm rüyayı canlı görünce korktum sadece

100 bin çok geldi :) bi de kime okuyorum onu hiç anlayamadım :) neyse senin rüyanda hayır olsun yorumlamayı bilen biri yorumlar inşallah ama içinden birine dua etmek geliyosa öyle hissediyosan et yine duanı :)

100 bin çok geldi :) bi de kime okuyorum onu hiç anlayamadım :) neyse senin rüyanda hayır olsun yorumlamayı bilen biri yorumlar inşallah ama içinden birine dua etmek geliyosa öyle hissediyosan et yine duanı :)

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin" Manası:Sen'den başka hiç bir ilah yoktur,Zatı ecelli Ala'na arz-ı tesbih ederim,ben doğrusu zalimlerden oldum.
enbiya süresi sen bu kadarını okusan yeterli istiyorsan 100bin tane okuma okuyabildiğin kadar oku bende yardım edebilirim sana
inş.çıkar güzel dilekli ve yorumcu bi arkadaş

oku diyosun yani :) ben senin rüyanı yorumlayacaktım sen benimkini yorumladın :D defterime not almıştım ismini bakayım da başlıyım bari az az da olsa zamanla biter hem dua kısa zaten teklifin için de çok teşekkür ederim :)

oku diyosun yani :) ben senin rüyanı yorumlayacaktım sen benimkini yorumladın :D defterime not almıştım ismini bakayım da başlıyım bari az az da olsa zamanla biter hem dua kısa zaten teklifin için de çok teşekkür ederim :)
buldunmu ismini valla ben olsm okurdum dediğim gibi istiyorsan bende okurum sana yardımcı olabilirim

merhaba öncelikle. geçenlerde bir rüya gördüm. rüyamda koşu yarışı yapıyormuşum. ben parkurun en dış kısmından koşuyorum. sürekli karşıma engeller çıkıyor. ben bunları geçiyorum. bazen zorlanıyorum. zorlandığımda kısa yoldan geçmeye çalışıyorum. kısa yola sapmaya çalıştığımda karşıma örümcek çıkıyor. ben geri dönüyorum. önümde de abim ve sevdiğim bir arkadaşım koşuyormuş. ben engelleri aşıyormuşum. fakat sonlara yakllaştıkça engeller zorlaşıyor ve ben geçememekten korkuyorum. sonrasında korkarak uyandım. ( ben kpss ye hazırlanıyorum. yoğun baskı altındayım. ) yorumlarsanız çok sevinirim.

Tekrar tekrar görüyorsan, anlaman gereken birşey olması gerekir. Bu rüyaları en ince ayrıntısına kadar yaz, olayı sen bulmalısın. Hiç araştırdın mı rüyandaki Alim'ler gerçek miymiş? Yani bir türbeleri varmıymış? Varsa eğer, oraya gitmeyi denebilirsin..

Tekrar tekrar görüyorsan, anlaman gereken birşey olması gerekir. Bu rüyaları en ince ayrıntısına kadar yaz, olayı sen bulmalısın. Hiç araştırdın mı rüyandaki Alim'ler gerçek miymiş? Yani bir türbeleri varmıymış? Varsa eğer, oraya gitmeyi denebilirsin..

araştırdım tabi bilen yok büyüklerime sordum seyh mustafa diye biri varmı memlekette diye yok dedilerde ben onlara anlattım var bu isim yabancı gelmiyor gerçektende varmış türbedeki gördüklerimde gerçekten büyük insanlarmış sanırım benden dua istiyorlar bende elimden geleni yapıyorum ama tabutta gördüğüm büyük insan hakkında hiç bir fikrim yok tabuttu mezarlığı üstünde ve tabutun içinde üstü açıktı tüm elbiseleri üstündeydi uzun saçları sakalı vardı sanırım oda arada belki unutulmuş dua okuyanı yoktur belki ondan gelmiştr ismini rüyada dediler bana unuttum bi kaç kişi ölüm haberi alacan dedi sanmyorum böyle büyük insnlar gelmiş rüyama bence ölü heberi değilde ya güzel haber verecekleri için en büyük ihtimalde dua için
bu arada gerçek olarak seyh mustafa varmış
son olarakta mezarlıktaydım bi alim yani yine büyük bi zatın mezarıdı tek başına koca bi alandaydı tabi bu mezarı 2 kez gördüm ama yerleri değişikti bi ara mezarlığın başında bi arada ortalarındaydı
çok gördüm ya bi hafta oldu gördüğüm yok

Son düzenleme:
özellikle bu ay gördüğüm birbirine benzer rüyalarımı kısaca yazmaya çalışacam
hergece olmasada iki günde bir aynı rüyaları görmeye başladım öncelikle geçenlerde bi türbedeyim ama hep büyük insanların alimlarin mezarıydı birine bu seyh mustafa diyordum dua etmiyordum ama mezarlıkları geziyordum bakıyordum etrafıma kendi kendime ne büyük alimler olduğunu düşünüyordum

sonra bi hafta falan oluyor bu seferde yine mezarlıktayım ama bu sefer her mezar başınd bir bayan oluyordu herkes derdine deva arıyordu dua etmek için biraz yol gittim mezarın başında bi bayan ve ben sordum neden burdasınız diye bana kimin çocuğu yoksa 50tl veriyor biz ona dua ediyoruz dedi ben istemedim kadına ben zaten duamı yaptım dedim ordan gittim tabi

sonra dün akşam yine rüya gördüm bu sefer tek mezar tanıdığım biri ordaydı yine alim seyh gibi biriydi bu sefer içindekini gördüm tabut gibi birşeyin içinde ve yüksek bir yerdeydi baktım içindekine sakallı uzun saçlı dua ettim diye hatırlıyorum ama ne dedim bilmiyorum tek bildiğiim 3kez falan allah allah allah diye zikrettim
aRKADAŞLAR BİLEN YORUMLASIN DUAMI EKSİK ETMEM HİÇ Bİ ZAMAN AMA NEDEN BÖYLE RÜYALAR GÖRÜYORUM ACABA BENDEN Bİ BEKLENTİLERİMİ VAR DUA İÇİN BEN ONUDA HEP YAPARIM BUNLAR SADECE Bİ KAÇI LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYİN

ben haseki falan bilmem zamanında bir adak adamışsın ve yerine getirmeyi unutmuşsun bunun için yapman gerekenleri görmüşsün sanırım bir çocuk sevindir ve etrafında varsa bir zatın mezarı git bi yasin oku onunla beraber tüp evliyalara hediye eyle çünki yardım alacaksın aynı zamanda beklediğin manevi bir yardım var olmayacak bir işin gerçekleşecek inşallah

Back
X