Arkadaşlar lütfennn faldan anlayan yorumlasın..

Mâide, 90. Ayet: Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.

Mâide, 90. Ayet: Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.

Allah'a inancım sonsuz ve ben de dinime düşkün biriyim ama bir umut işte..Hem başka bir forumda değil ki?Burçlar,taror ve astroloji değil mi?

Kardesim rabbime inancın varsa rabbimin yasakladigi seye niye inaniyon fala büyü yapan kişinin ve haram yemenin kirkgun duasi kabul olmaz yazik etme kendine tövbe et bu ayet basit mi degil rabbim bu ayeti boşuna mi gönderdi

Kardesim rabbime inancın varsa rabbimin yasakladigi seye niye inaniyon fala büyü yapan kişinin ve haram yemenin kirkgun duasi kabul olmaz yazik etme kendine tövbe et bu ayet basit mi degil rabbim bu ayeti boşuna mi gönderdi

canım sen de haklısın ama fal baktırırken hep 'günaha mı giriyoruz ama Allah'tan başka kimsenin bilmediğinin bilincindeyim'dedim,Teşekkür ederim,dini yorumlar yapmak yasak galiba.Anladım seni,beklentiler olunca o da bir umut,yada vakit geçirmek için birşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…