merhaba arkadaşlar bencede bu işler biraz deneyim birazda kısmet işi rabbim yeterki OL desin...bilmiyorum herkesin görüşü farklı ben görüşme için bakçeli evler medicanaya gitmiştim.saten tüp bebek bölümünde 2 tane erkek doktor var..biz sebepsiz gurubundayız...nedeni açıklanamıyor..ilk gittiğimde süha beyin yanındaki doktor da bir problem yok dedi..sonraki gitmemde SÜHA beye muyane oldum bana 3 tane polip olduğunu hemen alınması gerektiğini söyledi..sabahleyin gel alalım dedi...ve ben tekrar başka bir doktora önceki gittiğim doktorumun yönlendirdiği ve infetilite derneğinin bölüm başkanı ve işinin ustası bir doktora gönderiyorum dedi... ve amerikan hastanesine dr. bülent urmana gittim.yaptığı tetkiklerde hiç bir problem yok dedi....
kusura bakmayın arkadaşlar bira uzun oldu ama başımdan geçen olayı anlatmak istedim...süha beye devam etseydim sabahleyin bana polip ameliyatı yapacaktı...rabbim herkesin önüne doğruları çıkarsın..belki benim yaşadığım kötü bir şansızlıktı...h,ç kimseyi kötülemek istemem ..herkes kendini işnin ustası olarak görür....