• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba yumurta aki gibi akıntı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.832
347
333
Arkadaşlar ben aralık 9da adet oldum bitti bittikten 10 gun sonra yumurta aki gibi akıntı geldi her ay gelir ama bu sefer fazla geldi ondan bigün once ilişki oldu ama geri çekilme ile korunuoz 2 cocugum var adetime 5 gün falan var korkuyorum acaba hmile olabilirmiyim yumurta aki kivamındaki akıntı neden olabilir

Nicin kimse yazmioo

Tatlim havalar soguk usutmus olabilirsin. Bizde geri cekilme ile korunuyorduk daha dogrusu korundugumuzu sanmisiz. Baska bisey için doktora gitmiştim tesadufen ogrendim hamile olduğmu. Doktor geri cekilme cok riskli bi korunma yontemi dedi. Sonucta 1 damlasi bile hamile bırakabiliyor

Tatlim havalar soguk usutmus olabilirsin. Bizde geri cekilme ile korunuyorduk daha dogrusu korundugumuzu sanmisiz. Baska bisey için doktora gitmiştim tesadufen ogrendim hamile olduğmu. Doktor geri cekilme cok riskli bi korunma yontemi dedi. Sonucta 1 damlasi bile hamile bırakabiliyor
Halen bekliorum ayin 6siydi günümgünüm kasigimda sancı ve seyremeler var sağ tarafta biraz griptim pek iliskimizde olmadı 3defa belki bilemeiorum

Back
X