Arkadaslar Merhaba ?

merveguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
176
39
98
Merhaba arkadaşlar benim sevdiğim Kuzenler im var esimple nisanliyken izin vermezdi kalmama onlarda bende gizli gizli kalirdim kuzenim kiz birde abisi vr abisi benle yasit 2 3 kere gizli gitdim kaldim amcamla yengem yazlikta oldugu zaman dertlesirdik sabaha kadar otururduk erkek olan kuzenim kanki leri gelirdi biz onlar vardı diye kız kuzenimle onun odasında takilirdik ama bir tane oğlan bana fal baktı bir keresinde birde onlar pisti oynarken başka bir gün bizde bir kaç el oynadık birde televizyonda bir dizi izledik 15 20 dakika okadar diğer türün hoc muhatap olmadik koz kuzenimle beraber esim bunların hicbirini bilmiyor ozamanlar nisanliyken oldu bunlar ama şimdi yalan soledim evdeyim diye uzuluyorum

Suan niye uzuluyorsunuz anlamadim. Yalan soylerken gonul rahatligiyla soylemissiniz. Kuzeninizden rahatsiz olan adam, baska erkeklerle bi evde vakit gecirdiginizi duysa bunu ihanet kabul edecektir eminim ki.

Merhaba arkadaşlar benim sevdiğim Kuzenler im var esimple nisanliyken izin vermezdi kalmama onlarda bende gizli gizli kalirdim kuzenim kiz birde abisi vr abisi benle yasit 2 3 kere gizli gitdim kaldim amcamla yengem yazlikta oldugu zaman dertlesirdik sabaha kadar otururduk erkek olan kuzenim kanki leri gelirdi biz onlar vardı diye kız kuzenimle onun odasında takilirdik ama bir tane oğlan bana fal baktı bir keresinde birde onlar pisti oynarken başka bir gün bizde bir kaç el oynadık birde televizyonda bir dizi izledik 15 20 dakika okadar diğer türün hoc muhatap olmadik koz kuzenimle beraber esim bunların hicbirini bilmiyor ozamanlar nisanliyken oldu bunlar ama şimdi yalan soledim evdeyim diye uzuluyorum

Ohoooo kaç zaman geçmiş üstünden
Üstelik evlenmeden önceymiş
Ve de kocanız size kısıtlama getiremez buna müsaade etmemeliydiniz
O zaman susmuşsunuz şimdi gereksiz itirafta bulunmanız manasız olur

Arkadaslar Merhaba ve merveozkonak gorunce

Merve ozkaynak konu açtı sandım yaaaa puhahahahahahh

Üstünden zaman geçmiş sonuçta yabancı değiller kuzenin şimdi soyleyipte kafasını karıştırma unut gitsin

vicdan yapıcak bi durum yok bence daha önemli bi nokta var;eşiniz neden kuzeninizde kalmanıza izin vermiyordu demk ki size karşı bi güvensizlik var ve size güvenmeyen biriyle evlilik zor

bende okurken sonunu kuzenin evinde baskasiyla birilikte oldum diye baglayacaksin sandim .Onlar senin kuzenin , kotu bir sey olmadigina da gore vicdan yapacak ne var ? esin bilse solugu mahkemedemi alir ? bu kadar onemsemeyin su erkekleri ya...

Back
X