Arkadaşlar merhabalr bı sorun olacaktı size

snglkubra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
40
15
8
29
Arkadaşlar mrblar birşey soracağım sizlere bu konu hakkında biraz acemiyim de. Doktorum adetimin 4 günü gelip hormon testi yapılması gerektiğini söylemişti Ben bundan 2 hafta öncesine kadar bile kan testi tuttuğumda 1.27. yani gebelik yoktu bugün kan değerlerime bakıldığında 8.47 çıktı normalde bakıldığında evet hamilelik olarak görülüyor ama anlamadığım benim adet olduktan 4 gün sonra yapılan testte nasıl bu sonuç çıkabilir ki acaba neyden kaynaklanıyor olabilir yani hamilelik riskinin 0 olduğunu biliyorum ama böyle bir şeyle daha önce karşılaştınız mı sizlerde
IMG_20230302_185559.webp

Üstüne görmüş olabilir misiniz? Beta sadece hamilelikte yükseliyor diye biliyorum ben

Arkadaşlar mrblar birşey soracağım sizlere bu konu hakkında biraz acemiyim de. Doktorum adetimin 4 günü gelip hormon testi yapılması gerektiğini söylemişti Ben bundan 2 hafta öncesine kadar bile kan testi tuttuğumda 1.27. yani gebelik yoktu bugün kan değerlerime bakıldığında 8.47 çıktı normalde bakıldığında evet hamilelik olarak görülüyor ama anlamadığım benim adet olduktan 4 gün sonra yapılan testte nasıl bu sonuç çıkabilir ki acaba neyden kaynaklanıyor olabilir yani hamilelik riskinin 0 olduğunu biliyorum ama böyle bir şeyle daha önce karşılaştınız mı sizlerdeEki Görüntüle 3212521

1-Geç döllenme olup çocuk yeni yerleşmiş olabilir.
2- kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz o nedenle değer düşük çıkmıştır
Muhtemelen doktor testi tekrar edip değerin yükselecek mi dusecek mi ona bakacaktır

1-Geç döllenme olup çocuk yeni yerleşmiş olabilir.
2- kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz o nedenle değer düşük çıkmıştır
Muhtemelen doktor testi tekrar edip değerin yükselecek mi dusecek mi ona bakacaktır
Anladm. Çok sağolun. Bende kimylsaldan şüphelendim . Hayırlısı bakalm

Hayırlısı olsun.
Kimyasal da.olsa demek kendiliğinden olabiliyor. Kimyasal değilse de ne güzel sizinle

Valla umarım kimyasal değildir. İlkinde de kimyasal oldum bakalm. Hayırlısı bı kaç güne belli olur 🌼🥰

Valla umarım kimyasal değildir. İlkinde de kimyasal oldum bakalm. Hayırlısı bı kaç güne belli olur 🌼🥰
İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıkla ilerler değeriniz. Test verdiğiniz tarihten 2 gün sonra aynı saatte test verin değer 2 ye katlanmış olmalı
8 ise 16
16 ise 32 gibi
%60 artış ve üstünü de kabul ediyorlar

İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıkla ilerler değeriniz. Test verdiğiniz tarihten 2 gün sonra aynı saatte test verin değer 2 ye katlanmış olmalı
8 ise 16
16 ise 32 gibi
%60 artış ve üstünü de kabul ediyorlar
Evet ya benim önceki iki.katina çıkmayınca kimyasal olduğunu anlamistim . Dediğiniz gibi umarım öyle değildir 🥰 hayırlısı artk

Back
X