Arkadaşlar merhabalr bı sorun olacaktı size

snglkubra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
40
15
8
29
Arkadaşlar mrblar birşey soracağım sizlere bu konu hakkında biraz acemiyim de. Doktorum adetimin 4 günü gelip hormon testi yapılması gerektiğini söylemişti Ben bundan 2 hafta öncesine kadar bile kan testi tuttuğumda 1.27. yani gebelik yoktu bugün kan değerlerime bakıldığında 8.47 çıktı normalde bakıldığında evet hamilelik olarak görülüyor ama anlamadığım benim adet olduktan 4 gün sonra yapılan testte nasıl bu sonuç çıkabilir ki acaba neyden kaynaklanıyor olabilir yani hamilelik riskinin 0 olduğunu biliyorum ama böyle bir şeyle daha önce karşılaştınız mı sizlerde

Üstüne görmüş olabilir misiniz? Beta sadece hamilelikte yükseliyor diye biliyorum ben

1-Geç döllenme olup çocuk yeni yerleşmiş olabilir.
2- kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz o nedenle değer düşük çıkmıştır
Muhtemelen doktor testi tekrar edip değerin yükselecek mi dusecek mi ona bakacaktır

Anladm. Çok sağolun. Bende kimylsaldan şüphelendim . Hayırlısı bakalm

Hayırlısı olsun.
Kimyasal da.olsa demek kendiliğinden olabiliyor. Kimyasal değilse de ne güzel sizinle

Valla umarım kimyasal değildir. İlkinde de kimyasal oldum bakalm. Hayırlısı bı kaç güne belli olur

Valla umarım kimyasal değildir. İlkinde de kimyasal oldum bakalm. Hayırlısı bı kaç güne belli olur
İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir ve sağlıkla ilerler değeriniz. Test verdiğiniz tarihten 2 gün sonra aynı saatte test verin değer 2 ye katlanmış olmalı
8 ise 16
16 ise 32 gibi
%60 artış ve üstünü de kabul ediyorlar

Evet ya benim önceki iki.katina çıkmayınca kimyasal olduğunu anlamistim . Dediğiniz gibi umarım öyle değildir hayırlısı artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…