Arkadaşlar Mersin'de doktor

Ekilemranipulu

MelikeAhmet
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
60
12
38
32
Arkadaşlar Mersin'de bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu var mı iyi bir hastane ve ücretleri ne kadar bilgisi olan var mı ?

Tarsus da Nihal Erdoğan ı duydum medical park da ona gitmek istiyorum duydunuz mu siz adını.ultrason cihazları falan renkli 4 boyutlu o tür özelliklerde mi hastane şu an kapalı öğrenmiyorum . Doğum paketlerinin içine neler dahil onları bilsem karar verip artık o doktorla devam edicem inşallah bilginiz var mı

Senden haber bekliyorum o zaman canm
Canım dün gittim doktora forum yaşamda sultan hanıma. Baya hastası var yanlız kalabalıktı çünkü. Muayene ücreti 50 tl
Ben daha önce ortadoğu hastanesine arzu hanıma gitmiştim 82 lira idi. O yönden de uygun geldi bana. Kadın ilgili baya arkadaş gibi konuştu. Bende iltihap vardı zaten onun için gittim yine malesef devam ediyor mantar. geçmezse 3 ay sonra yine gidicem. Ben memnun kaldım kısacası. Bi dahakine yine sultan hanıma gitmeyi düşünüyorum :KK76:

Canım dün gittim doktora forum yaşamda sultan hanıma. Baya hastası var yanlız kalabalıktı çünkü. Muayene ücreti 50 tl
Ben daha önce ortadoğu hastanesine arzu hanıma gitmiştim 82 lira idi. O yönden de uygun geldi bana. Kadın ilgili baya arkadaş gibi konuştu. Bende iltihap vardı zaten onun için gittim yine malesef devam ediyor mantar. geçmezse 3 ay sonra yine gidicem. Ben memnun kaldım kısacası. Bi dahakine yine sultan hanıma gitmeyi düşünüyorum :KK76:
Tarsus'ta medicalpark da Nihal Erdoğan a gittim çok ilgili çok güleryüzlü anlattıkları kadar var iyi bir doktor hemde PTT ile anlaşması varmış hatanenin sadece 17 lira aldılar bi sürü tahlil yapıldı serum yapıldı ama hiç ücret almadılar her yönden kafama yattı bu hastane ve doktor Can'ım şükür

Tarsus' a gidemem belki bu aralar ama bi doktor buldum dün salı günü randevum var gözlemlicem sizin için. Forum yaşam da sultan hanım
Sultan hanım çok iyi bir doktor arkadaşım doğum yaptı onda çok memnun bende imc hastanesindeyim ama pişman gibiyim sultan hanım çok çok iyiymiş çoğunluk böyle diyor

Mersin forum yasam hastanesi ahmet isiktan .harika bi doktor mersinde ünlu bi doktor .siddetle tavsiye ederim Allah izin verirse ondadogum yapcam .musyene ucreti 75 tl .

Bende duydum bu adama ahmet ışıktan ama muaneye ücreti pahalı bence hem çok iyi hemde uygun sultan hanım giden ona gitsin.

Doğumu ne kadara yapacak pahaliymis muaneye[/QUOTEcok pahali degil uygun. Muayene fiyati ne pahali ne ucuz orta diyelim .fiyattna ziyade iyi bi doktor olmasu guvenilir olmasi onemli bence .ben bursada yasiyorum burda muayene ucreti gittigim doktorum 110 tl .iyi bi doktor olduu ocin tercih ettim ama dogumi mersinde yapcam memlekwtimde.dogum parasi normal dogum 900 sezeryan 1200 galiba

Mersin forum yasam hastanesi ahmet isiktan .harika bi doktor mersinde ünlu bi doktor .siddetle tavsiye ederim Allah izin verirse ondadogum yapcam .musyene ucreti 75 tl .
Bende özelde yapacağım doğumu ama sizinki baya pahalı geldi bana tabiki uygunluktan ziyade ortam önemli ama normal fiyat varken neden uçlarda bir rakam olsun ki ben eğer mersinli biliyorsanız imc de kismetse doğum yapacam benimde sezeryan ilki sezeryan olduğu için doktorum 750lira dedi epiduralda 350 lira fark var dedi form yaşam hastanesinde de fiyat sultan hanim da aynı sizin doktor uçmuş

Bende özelde yapacağım doğumu ama sizinki baya pahalı geldi bana tabiki uygunluktan ziyade ortam önemli ama normal fiyat varken neden uçlarda bir rakam olsun ki ben eğer mersinli biliyorsanız imc de kismetse doğum yapacam benimde sezeryan ilki sezeryan olduğu için doktorum 750lira dedi epiduralda 350 lira fark var dedi form yaşam hastanesinde de fiyat sultan hanim da aynı sizin doktor uçmuş
Forum yasam da danismana sordum dogum parasini .doktordan doktora degismiyor fiyat ayni .hanig doktor da dogum yaparsan yap ayni dediler .tek fiyat var heosinde gecerli yaklasik 2 bucuk hafta once sordum

Forum yasam da danismana sordum dogum parasini .doktordan doktora degismiyor fiyat ayni .hanig doktor da dogum yaparsan yap ayni dediler .tek fiyat var heosinde gecerli yaklasik 2 bucuk hafta once sordum
Benim arkadaşım yeni doğum yaptı oyle ki doktorlarin muayene ücreti bile değişiyor size oyle demişler bana inanmıyorsanız gidin sultan hanimin muayene ücretini sorun siz bilirsiniz ben sizin için soyledim

Bende mersindeyim hamile olana kadar birçok doktora gittim . Ahmet ısıktana rutin muayaneye gidiyordum . Şimdi hangi doktora gitsem diye kararsizim .üniversitede Prof Filiz çayan a giden var mı

Bende mersindeyim hamile olana kadar birçok doktora gittim . Ahmet ısıktana rutin muayaneye gidiyordum . Şimdi hangi doktora gitsem diye kararsizim .üniversitede Prof Filiz çayan a giden var mı
Hüseyin durukan mükemmel ama bende kadın doğumda iyi bir doktor arıyorum var mi bilen ?

Bu arada filiz çayan da çok iyi bir doktor ama muayene ücretleri baya pahalı ben de gidecektim hatta orada tüp bebek yaptırdık ordaki doktorum gürkan bey ve devrim hanimdiben gürkan beyi çok begendim ona gidecektim ama aylık ücreti 122 lira dediler vazgeçtik zaten tüp bebeğe bir sürü masraf gitti bu şekilde oraya da gidemezdim

Back
X