Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç merak etme tatlım. Hamilelikte bana göre en can sıkıcı şeylerden 5/6 hafta bazen 7 haftayı bulabiliyor. Sende hiç başlamaz İnşAllah5. Haftamdayim bulantilarim ne zaman baslar merak ediyorum sizlerin yogun bulantisi oldumu ve ne zaman oldu acaba
İnşallah:)Hiç merak etme tatlım. Hamilelikte bana göre en can sıkıcı şeylerden 5/6 hafta bazen 7 haftayı bulabiliyor. Sende hiç başlamaz İnşAllah
Can'ım ben 7. Haftaya girdim bugün 1 haftadır özellikle akşamları bulanıyordu 2 gündür geceleri uyuyamayacak kadar miğdem bulanıyor5. Haftamdayim bulantilarim ne zaman baslar merak ediyorum sizlerin yogun bulantisi oldumu ve ne zaman oldu acaba
Canım benim bulantım 11. Haftamda başladı ve hala devam ediyor herkesin bünyesi farklı genelde ilk üç ay içinde olur ama benimki 4. Ayıma girerken çoğaldı5. Haftamdayim bulantilarim ne zaman baslar merak ediyorum sizlerin yogun bulantisi oldumu ve ne zaman oldu acaba
Hayırlı olsun canım hamilesinMerhaba arkadaşlar az evvel test yaptım yükledim pozitif Di mi yanılma payı var Mıdır
canım benim hiç mide bulantım olmadı, yemekten tiksinme vs de olmadı. sadece bir kaç defa öğürtü geldi o kadar. belki senin de hiç olmaz :)5. Haftamdayim bulantilarim ne zaman baslar merak ediyorum sizlerin yogun bulantisi oldumu ve ne zaman oldu acaba