Valla ben ısrarla doktora soruyorum ama parolden başka bir şey kullanamazsin diyor ben de parol yerine dua edip geçmesini bekliyorum haftanın üç günü yatıyorum elimde migren tasiyla
maalesef kullanamıyorsunuz sadece parol kesinlikle başka her türlü ağrı kesici yasak bol bol su içmek ve karanlık kokusuz odada yatmaktan başka yol yok
hamileyken nerdeyse 2haftada bir 3-4gün migren krizi çekmiş biri olrak söylüyorum kullanmadım sadece parol dedi oda hiç bir işe yaramıyor zaten ağlaya ağlaya çektim o ağrıları
Relpax kullanmadım.minoset ve parol kullandım.endol kullandım.oda migreni hafifletiyor.migren taşi ,en son migrenim tuttugumda doktorum majezik yutabilirsin dedi.bir kaç defaya mahsus kullanabilirsin bebeğe zararı yok sadece çok kullanıldığında amnion sıvısında azalma yapıyor dedi.Yuttum ama o bile geçirmedi.oyle bir migren bendeki.daha önceden de sadece iğne diclofram geçiriyordu.33.haftadayim şuan.hamileligimde en çok zorlandigim migren oldu
benim doktorumun önerisi de sadece parol, fakat aynı anda 2 tane kullanabilirsin dedi ve ağrılarım bi nebze olsun hafifledi, doktora danışıp onay verirse o şekilde kullanmak daha faydalı oluyor.
Relpax kullanmadım.minoset ve parol kullandım.endol kullandım.oda migreni hafifletiyor.migren taşi ,en son migrenim tuttugumda doktorum majezik yutabilirsin dedi.bir kaç defaya mahsus kullanabilirsin bebeğe zararı yok sadece çok kullanıldığında amnion sıvısında azalma yapıyor dedi.Yuttum ama o bile geçirmedi.oyle bir migren bendeki.daha önceden de sadece iğne diclofram geçiriyordu.33.haftadayim şuan.hamileligimde en çok zorlandigim migren oldu