- Konu Sahibi kelebekse38
kızlar iyi akşamlar yine ben sorunum şu:ben erzincadayım ailem kayseride oturuyor.benim 13 aylık bir kızım var bir de kızkardeşim o da başka bi şehirde.1-2 ay önce kardeşimle konuşurken tenmuzda kayseriye giderim falan dedim o da ben malatyaya geliyim orda buluşalım gidelim dedi bende tamam dedim.anneme de söyledim geliriz falan.şimdi ise havalar çok ısındı birden yol uzun çocukla gitmem çok zor olcak zaten ağustosta eşimin izni var gideceğiz bu sıcakta gitmeyeyim dedim kardeşim küzmüş annem de bişey demiyor ama onunda zoruna gitmiş herhalde.küçük kardeşim var onu bize göndermiyo annem tek başına olmaz diye.önce biz geliiriz demiştim şimdi de kendileri genç gelemiyor biz yaşlı nasıl gidek diyor.offf ya bıktım her sene aynı muhabbetten.evimde oturmak istiyorum ya.gelip burda kalın işte ne var yok eşimden çekiniyorlar rahat edemiyorlar.gerçekten çok zor gitmem bir de aktarmalı gidecem.burdan malatyaya ordan kayseriye hemen araba olmaz orda terminalde nasıl bekliyim çocukla.arkadaşlar haksız mıyım?ya kırmak istemiyorum ama durumum belli