Herkes kendini düşünüyo tatlım kardeşin sözverdin gidemedin diye küsmüş, annen küçük kardeşini düşünüp yalnız gelemez demiş, kendilerini düşünüp biz yaşlıyız demişler ama kimse çocuğu küçük bu sıcakta aktarmalı yolculuk yapcak temmuzda gelcek döncek ağustosta bidaha gelcek ne gerek var demiyo sen kendini ve çocuğunu düşünceksin tatlım hatta eşinin kesesinide düşünceksin her ay yol parası vermeye ne gerek var madem istemiyosun gitme tabiki.
Önceden plan yapmış olabilirsiniz ama uymuyosada zorla olmazki benim annemin memleketine yıllarca gidemediği oldu benim yüzümden küçükken araba tutuyodu sonra bazen istemedim bazen sınavlar bilmemne kimse kırılıp darılmadı hatta anneannem iki büklüm olduğu halde geldi gitti annemin memleketinede aktarmalı ve 15 saatte gidiliyo çok isteyen kendisi gelir dönüşte beraber dönülür bebeğe laf geçmez huysuzlanır herkesi rahatsız eder bi elinde çocuk bi elinde bavullar çok zor ama onlar gelebilirler arabalar klimalı sen çocuk üşür diye açamazsın klimayı ama onlar gelse çok rahat gelirler.
Dediğim gibi herkes kendini düşünüyo sende kendini düşün geçerli bahanelerin var 1 ay geç gitceksin diye kimsenin sana küsmeye hakkı yok