arkadaşlar nasıl gidecem bilmiyorum vallahi...............

ahha ahhh aynı dert bende de var. iki çocukla 14 saatlik yol nasıl çekilir üstelik uçakta yok.. neyseki ben kimseye söz vermedim gelebilirsem demiştim..

ama sizinki kötü olmuş keşke söz verip plan yapmasaydınız ne siz bu kadar üzülürdünüz çıkmaza girmezdiniz nede ailenizz üzülmezdii

kızlar iyi akşamlar yine ben sorunum şu:ben erzincadayım ailem kayseride oturuyor.benim 13 aylık bir kızım var bir de kızkardeşim o da başka bi şehirde.1-2 ay önce kardeşimle konuşurken tenmuzda kayseriye giderim falan dedim o da ben malatyaya geliyim orda buluşalım gidelim dedi bende tamam dedim.anneme de söyledim geliriz falan.şimdi ise havalar çok ısındı birden yol uzun çocukla gitmem çok zor olcak zaten ağustosta eşimin izni var gideceğiz bu sıcakta gitmeyeyim dedim kardeşim küzmüş annem de bişey demiyor ama onunda zoruna gitmiş herhalde.küçük kardeşim var onu bize göndermiyo annem tek başına olmaz diye.önce biz geliiriz demiştim şimdi de kendileri genç gelemiyor biz yaşlı nasıl gidek diyor.offf ya bıktım her sene aynı muhabbetten.evimde oturmak istiyorum ya.gelip burda kalın işte ne var yok eşimden çekiniyorlar rahat edemiyorlar.gerçekten çok zor gitmem bir de aktarmalı gidecem.burdan malatyaya ordan kayseriye hemen araba olmaz orda terminalde nasıl bekliyim çocukla.arkadaşlar haksız mıyım?ya kırmak istemiyorum ama durumum belli

biraz gel geç aklınız var heralde .... konuşurken cazip ama icraata gelince yok ... buna halk dilinde ses var görüntü yok diyoruz ....yaptıgınız yalnış olmuş bence kardeşinizden özür dileyin sıkıntınızı anlatın ... problemde ortadan kalkar böylelikle

biraz gel geç aklınız var heralde .... konuşurken cazip ama icraata gelince yok ... buna halk dilinde ses var görüntü yok diyoruz ....yaptıgınız yalnış olmuş bence kardeşinizden özür dileyin sıkıntınızı anlatın ... problemde ortadan kalkar böylelikle

gel geç akıl ne demek ya.terbiyesizleşme biraz saygılı yorum yap

Ya ama ben de bunu anlamıyorum işte.

Ben yurtdışında yaşasam uçakla gelir, burda kaç gün kalacaksam araba kiralarım; vallahi akıl karı değil o kadar yolu arabayla sersefil gelmek.

Yazin ucak biletleri cok pahalli oluyor. Hadi aldik diyelim.
Türkiyede araba kiralarsak her gün ona para gidecek.
4 haftalik bir izin icin ayri para biriktirmemiz gerekiyor zaten
E zengin olsak zaten güzelim Türkiyemde yaşardik.

Senede bir defa izin, ne varki biriktirilir diyecekler icin:
Yurtdisinda'da kira ödùyoruz, faturalar, araba, cocuklar, yani harcamalari say say bitmez burda.

Herkes kendini düşünüyo tatlım kardeşin sözverdin gidemedin diye küsmüş, annen küçük kardeşini düşünüp yalnız gelemez demiş, kendilerini düşünüp biz yaşlıyız demişler ama kimse çocuğu küçük bu sıcakta aktarmalı yolculuk yapcak temmuzda gelcek döncek ağustosta bidaha gelcek ne gerek var demiyo sen kendini ve çocuğunu düşünceksin tatlım hatta eşinin kesesinide düşünceksin her ay yol parası vermeye ne gerek var madem istemiyosun gitme tabiki.
Önceden plan yapmış olabilirsiniz ama uymuyosada zorla olmazki benim annemin memleketine yıllarca gidemediği oldu benim yüzümden küçükken araba tutuyodu sonra bazen istemedim bazen sınavlar bilmemne kimse kırılıp darılmadı hatta anneannem iki büklüm olduğu halde geldi gitti annemin memleketinede aktarmalı ve 15 saatte gidiliyo çok isteyen kendisi gelir dönüşte beraber dönülür bebeğe laf geçmez huysuzlanır herkesi rahatsız eder bi elinde çocuk bi elinde bavullar çok zor ama onlar gelebilirler arabalar klimalı sen çocuk üşür diye açamazsın klimayı ama onlar gelse çok rahat gelirler.
Dediğim gibi herkes kendini düşünüyo sende kendini düşün geçerli bahanelerin var 1 ay geç gitceksin diye kimsenin sana küsmeye hakkı yok

Herkes kendini düşünüyo tatlım kardeşin sözverdin gidemedin diye küsmüş, annen küçük kardeşini düşünüp yalnız gelemez demiş, kendilerini düşünüp biz yaşlıyız demişler ama kimse çocuğu küçük bu sıcakta aktarmalı yolculuk yapcak temmuzda gelcek döncek ağustosta bidaha gelcek ne gerek var demiyo sen kendini ve çocuğunu düşünceksin tatlım hatta eşinin kesesinide düşünceksin her ay yol parası vermeye ne gerek var madem istemiyosun gitme tabiki.
Önceden plan yapmış olabilirsiniz ama uymuyosada zorla olmazki benim annemin memleketine yıllarca gidemediği oldu benim yüzümden küçükken araba tutuyodu sonra bazen istemedim bazen sınavlar bilmemne kimse kırılıp darılmadı hatta anneannem iki büklüm olduğu halde geldi gitti annemin memleketinede aktarmalı ve 15 saatte gidiliyo çok isteyen kendisi gelir dönüşte beraber dönülür bebeğe laf geçmez huysuzlanır herkesi rahatsız eder bi elinde çocuk bi elinde bavullar çok zor ama onlar gelebilirler arabalar klimalı sen çocuk üşür diye açamazsın klimayı ama onlar gelse çok rahat gelirler.
Dediğim gibi herkes kendini düşünüyo sende kendini düşün geçerli bahanelerin var 1 ay geç gitceksin diye kimsenin sana küsmeye hakkı yok

öyle yapacam galiba

Back
X