Doğuma Hazırlık Arkadaşlar ne olur yardım edin!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Herkese merhaba.39+2 günlük hamileyim normal doğum olacak allah izin verirse.kizimizi bekliyoruz.size sorum şu:doktor kontrolüm iki gün sonra.gecen hafta gittiğimizde doktor daha doğum kanalına girmemiş bebek dedi.cati kemigim ağrıyor yatıp kalkarken ve yürürken aniden ağrı oluyor.arada sancılarım oluyor ama ntsde hiçbirşey çıkmıyor.doktor en fazla 41. Haftaya kadar beklerim.kendiliginden sancin gelmezse yada açılman olmazsa sezeryan dedi.sizce ne olur.ya gelmezse sancim ne zaman doğuracam nasıl anlarım bunu?sabrim kalmadı artık.karnim iyice assagiya indi bu arada....cok karışık yazmış olabilirim.yorumlariniza çok ihtiyacım var...

Canımmm,burda 41 haftayı tamamlayıp hala normal doğumu bekleyenler var.42ye kadar yolu var nasıl olsa.tabi sürekli muayneye giderek kontrol ettirerek beklemek lazım.sonuçta suyu azalmış olabilir o ara kaka yapabilir.yani az daha sabret. E açılman olmazsa da istersen suni sancıyla başlatırlar.doktorun ne diyor direkt sezeryan mı diyor? Bende 38.haftadayım çatı ağrısı pelvis kemikleri ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı hepsi hepimizde oluyor emin ol.hele geceleri yatakta dönerken gel beni gör bir.artık iyice ağırlaştı. Bende normal doğum istiyorum bakalım inşalah istediğimiz gibi olur ....

Canım doktorum eğer kendiliğinden suyun gelmezse ve açılman olmazsa sana suni sancı veremem çok zararlı bevek kanalda sıkışabilir ve senin içind e risk dedi.o saydığım şeyler bendede oluyor hayatım.insallah bir avazda doğururuz hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…