merhaba bende eşimle aynı korunma yontemiyle korunuyordum.merak etme ama eşine kendinden emin olup olmadını sor çünkü korunan kendisi.ben gebe kalmadım bu yöntemle.ama simdide istioruz olmuo.bebek içinde korkmana gerek yok doğan büyüyo bi sekilde.zaten allah bizlere annelik iç güdüsü vermiş korkmana gerek yok.
bu arada karın ole çabuk büyürmü senin adetın geçtımıkı
kaç yasındasın merak ettim cnm[
tabi okadar küçük değilim 22 yaşındayım ama kendimi hazır hissetmiyorum ya ondan korkuyorum dedim:1rolleyes:
Canım bence hemen bir test al ve yap...Bazen gebe kalsan bile regli olabiliyorsun canım..Üstüne görme derler hatta..
Bende idrara çok sık çıkıyordum...En doğrusu eczaneden test al yada bir klinikte kan testi yaptır hemen canım..
Benim yengem 2 ay regli oldu hamile olduğunu anlamadı o yüzden. bebek 2,5 aylıktan farketti:) şimdi 9 aylık oldu bebeği:)
üşütmüş olabilirsin canım benim üşütünce karnım hamile karnı gibi oluyor... adetin normal düzeyde geçmişse korkma. bebiş içinde geç kalma bak biz istiyoruz olmuyor.
ewet bu sık sık idrara çıkmam uzun zamandan beri var var bide arasıra çok nadir bel ağrısı gbi böbreklerim ağrıyobenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?