• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar nişanlım 180 derece döndü :( ne yapmalıyım neolur yardım edin çaresizim

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar düğn tarihini aldık.ilişkimizin ilk anından beri şu var düşüncemizde kredi ile ev alıp oturmak.evimiz olsun istiyoruz.kendileri kirada oturuyor ben babam gibi ev sahibimi zengin etmem diyordu.aylardır ev bakıyoruz.düğünde ekimin ilk haftası.Babasıda ev almaya hiç niyeti yok.iki üç gündür sıkıntılıyım diyordu.bugun dediki sana ev alamayacağımızı söylesem sevgin azalırmı.bende dedimki keyfi bi sebepse bozulurum üzülürüm dedim.dediki daha eşya alıcaz düğün yapıcaz ev alamam dedimki bunu en baştan biliyoduk.hani tek çekyatta oturmaya razıyım yeterki evimiz olsun diyordun dedim soru sorma bana demekki sevgin bukadarmış seni görmek istemiyorum konuşmak istemiyorum dedi
telefonu kapattı...
bugun babasıyla görüşmüştü 2-3 saat kesin o doldurdu.zeten ev almayı babası istemiyordu.sanki kendi parasıyla alacak biz kendimiz alacaktık evi.Babası araba alma dedi inada bindirdi 40 milyarlık araba aldı.şimdi de diyorki ben babamın razı olmadığı işi yapmam.
ayrılsam babam arkamda durmaz beni mahfeder annemide..nişanlımıda seviyorum
ayrılmasam kandırıldım gurur yaptım hem şimdi ev sahibi olmazsak daha olamayızki nişanlımda bunu söylüyordu..
sizce neyapmalıyım ailevi sorunlarımız var babamla ilgili bide bu çıktı sağlıklı düşünemiyorum lütfen bana yardım edin kardeşler...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Ben pek anlayamadım, hem babamın lafından çıkamam diyip hemde gidip kendine babasının rızası olmadan 40 milyarlık arabamı alıyor??

canım araba aldığı için belki onun kredisi vardır. bir de ev borcuna girmek mantıklı gelmemiştir sonradan düşündüğünde.

benim nişanlımda kredi ile ev alalım, kira öder gibi ec sahibi oluruz diyordu. ama ben hiç istemedim. türkiye de yaşıyoruz, yarın öbür gün krizin çıkmayacağının, işlerin bozulmayacağının garantisi yok.

şimdi kiraya geçersiniz, bir süre sonra yine kredi ile ev olayına girebilirsiniz. bence sıkma canını. babasıyla konuştuğu birşeye bozulmuştur, sana da anlatmıyordur ki çoğu erkek anlatmıyor, kendi nişanlımdan biliyorum. bir ev alamayacağız diye ayrılma zaten. her evlenenin evi olmuyor ya. bozma moralini :teselli:

Ben pek anlayamadım, hem babamın lafından çıkamam diyip hemde gidip kendine babasının rızası olmadan 40 milyarlık arabamı alıyor??

aynen canım ben babamın lafından çıkmam diyip babası alma dediği halde 40 milyarlık araba aldı zamanında:çok üzgünüm:

birkere ben böyle bir insana asla güvenmem arkadaşım helede şu sözü ettikten sonra ''.bugun dediki sana ev alamayacağımızı söylesem sevgin azalırmı.bende dedimki keyfi bi sebepse bozulurum üzülürüm dedim.dediki daha eşya alıcaz düğün yapıcaz ev alamam dedimki bunu en baştan biliyoduk.hani tek çekyatta oturmaya razıyım yeterki evimiz olsun diyordun dedim soru sorma bana demekki sevgin bukadarmış seni görmek istemiyorum konuşmak istemiyorum dedi
telefonu kapattı...''

bu adamla asla yola çıkılmaz bilmiş ol sonu hiç güzel olacak bir evlilik olmaz.
en ufak şeyde seni böyle yüzüstü bırakıp hakaret eden insandan koca olmaz ve tutarsız dengesiz.
evlilik bu flört değilki ömür boyu ağlarsın.nişanlısınız siz artık evliliğe adım atmışsınız kendi fikir sunup hayal kuruyor sonra seni suçluyor resmen ruh hastası

Back
X