Cok zor durumdayım 34. Haftam dün doldu. Erken dogum riskim varmış.bebek baş aşağı pozisyonda ve bayagi yerleşmiş dedi doktorum. Ciğer geliştirici igne oldum 2 defa. Birde bu adalat ilacini içiyorum kasilmalarim azalsin diye verdi Fakat bende ciddi nefes alamama etkisi yapti. Tikaniyorum sanki. Bogazima bir taş oturdu gitmiyor . İnternette araştırdım kimse yan etkiden bahsetmemis. Bir tek ben mi yasiyorum bunu. Nolur acil cevap bekliyorum ???
adalat 31 den 36 kadar kullanmıstım neredeyse 5 sene evvel boyle bır yan etkı hatırlamıyorum hatat ben ılacı bırakmak bıle ıstemıyordum
bıraktım ve dogrudum o denlı yanı
adalat 31 den 36 kadar kullanmıstım neredeyse 5 sene evvel boyle bır yan etkı hatırlamıyorum hatat ben ılacı bırakmak bıle ıstemıyordum
bıraktım ve dogrudum o denlı yanı
Merhaba
Benim fe 27. Haftadan itibaren erken doğum riskim vardı
Adalat kullandım sabah aksam ve sizinki gibi ciğer geliştirici iğne oldum 2 doz. Her haftada baska bir iğne daha oldum ve progestan tableti 3 doz fitil olarak kullandım.
35. Haftada dogum oldu.
Bebeğimde de hiç sıkıntı olmadı o iğneler işe yaradı.
Adalat herhangi bir yan etki yapmadı bende
Merhaba
Benim fe 27. Haftadan itibaren erken doğum riskim vardı
Adalat kullandım sabah aksam ve sizinki gibi ciğer geliştirici iğne oldum 2 doz. Her haftada baska bir iğne daha oldum ve progestan tableti 3 doz fitil olarak kullandım.
35. Haftada dogum oldu.
Bebeğimde de hiç sıkıntı olmadı o iğneler işe yaradı.
Adalat herhangi bir yan etki yapmadı bende
Merhaba bebeginizin iyi olduğuna çok sevindim.
Bana cok fena dokundu 4 gun dayanabildim bir daha da icemedim. Icseydim halen bogulacaktim artik cok acı cektim o günlerde. Suan kasilmalarim azaldi cok şükür. 37. Haftam dolacak pazar günü Allah nasip ederse