Arkadaşlar nolur görüşlerinizi söyleyin, boşanmak üzereyim

evinizden çıkmayın. umursamayın da bırakın açsın davayı. siz karşı dava açar çekişmeli boşanırsınız. dik durun. yaşasın bekar hayatını. yarın öbür gün anası da çekmicek göreceksiniz. hiç aciz durmayın. bu süreçte geçinebileceğiniz bir kaynak var mı? geçiminizi nasıl sağlıyorsunuz?

Önce durumu kabullenmeye çalışın. Bu evlilik bitmiş. Sadece kağıt üstünde evlisiniz sadece.

İçinizdeki acı nasıl geçer bilmiyorum ama cumlelerinizden sizin bu hayati haketmediginiz çok ortada. Esiniz size haksızlık yapıyor lutfen duygusallığa kapılıp geri adım atmayin.

Evlilik kurtarilacaksa bile sizin lehinize olsun. Sizin şartlarınızı kabul etsin öyle yola gelsin.

Çocuğunuzun güçlü bir anneye ihtiyacı var sorunlu bi babaya değil

Cocugum etkileniyor diye bir bahane olmaz olamaz.
Kendi basiretsizligini cocugunun ustune yikmasin kimse.
Anne babasiyla ayri ayri kaliteli zaman gecirmek yerine gecenin bi körü once babasinin annesini kovmasina sonra annesinin babasini kovmasina ve turlu cesit kavgaya sahit olan cocuk bunlardan etkilenmiyor da
Kavgasiz gurultusuz bi hayattan mi etkilenecek

Seviyor muyum, hayır. Ama evliliğiminde bitmesini istemiyorum. Onun ise umrunda değil. Nolu bana yol gösterin, çok kötüyüm.
Haydaaa
Dava aç ve boşan,başka türlü huzuru bulamazsın.
Kızından değil senden boşanacak adam,görüşecekler,sevilmiyor,istenmiyorsun,defalarca kovulmuşsun.
Hangi mantıkla evliliğin bitmesini istemiyorsun,
Evlilik mi var zaten,ev arkadaşlığı gibi,
Çok ilginç

Bekleyin gelir...

ne alaka şimdi? Başlık sahibi içindeki boşluğu kapatmak için burdan destek almak için yazmış. Evet biraz zayıf görünüyor yaşadığı sıkıntılardan dolayı ama küçümser tarzda yorumları da haketmiyor.

Sinir oluyorum sırf beğeni almak için bu tarz yorum yapanlara

Bence artık çocuğuda üzmeyin...
Uygun uygun konuşun gerekirse pedegogdan yardım alın. Eve gelmeyen bir babası var. Ruh hali nasıl bakalım zavallının. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız...ama kurtarılacak yanı kalmamış sanki evliliğinizin. Daha kaç sene kendinizi heba edip, yolunu gözleyip bir umit içinde yaşayabilirsinizki?
Hayatınızı daha da yaşanmaz hale getirmeden kurtulun bemce bu adamdan...

adamın neden dönmesini istiyorsunuz, kirli donunu atletini yıkamak için mi?
aranızda başka bir şey kalmamış ki...
gitmişken kalsın orda, siz de kızınızla önünüze bakın,
çocuk her gece içip sabaha karşı eve gelip annesiyle kavga eden bir serseriyle büyüyeceğine annesiyle büyüsün,daha iyi değil mi?

Aranıza yeni katıldım. İnanınki çok mutsuzum. 15 yıldır evliyim. İyi bir işim var. Çalışan ekmeğini kazanan bir anneyim. Eşim bundan 4 ay önce beni evden kovdu. Tartışma nedenimiz, eve sabaha karşı alkollü olarak gelmesi. İstediği saatte gelip istediği saatte evden çıkmak istemesi. ( Evlendiğimizden bu yana tek sorunumuz bu ) Bekar hayatı istiyorum ben, defol git dedi. Bende o sinirle 11 yaşında olan kızımı alıp evden çıktım ve ailemin yanına gittim. Bir ay boyunca ailemde kaldım. Bu süreçte çocuğunu sadece iki kez gördü. Aramadı sormadı. Çocuğum bu durumdan çok etkilendi, eve dönmek istedi. Bir gün onu aradım. Çocuk durumdan çok etkileniyor, görüşelim dedim. Bir sürü bahane sonrası kabul etti. Görüştük. Çocuk etkileniyor dedim. Ben onunla konuşurum, o nasıl istiyorsa öyle yaparız dedi. Ertesi gün çocuğunu aldı konuştu. Kızım da bir arada yaşamak istiyorum demiş. Telefon etti bana. Çocuk öyle istiyor, eve gel dedi, gittik. Yavrumun mutluluğu için.

10-15 gün birlikteydik. (Ev arkadaşı gibi. Zaten yaklaşık 7-8 yıldır öyleyiz. İlgisiz, ruh gibi. Çalışıyor, geziyor,yiyor ve yatıyor.) Sonra yine bir gün arkadaşlarıyla çıktı, alkol almalar, eve gelince defol git istemiyorumlar, yine başladı. Ben buyum, işine geliyorsa dedi. Bende işime gelmiyor dedim. Bekar hayatı istiyorum, defol git diyor. Gitmiyorum dedim, sen defol git. Ben yavrumla burada yaşayacağım sen git dedim. İlk defa böyle bir şey duydu. Şok oldu. Ne yapacağını bilemedi. Bir kaç saat sonra da çıktı gitti. Ailesiyle yaşıyor, annesi beni olay olduktan sonra iki kez aradı. Sen alttan al, içer gezer gelir evine falan. Bende daha ne kadar sabredeceğim, çocuğum çok etkileniyor. Gezmesin demiyorum,içmesin demiyorum. Her şeyi ayarında yapsın diyorum tek istediğim bu dedim. O da,sen onu evden kovmuşsun, gururu kırılmış, inat ediyor, sen eve çağır dedi. Rica etti, eşini ara dedi. Bir kere daha alttan al dedi. Dinledim, aradım. Aramaz olaydım, eşim küfür etti, gelmem o eve dedi. Sen onursuzsun, gurursuzsun hala o evde oturuyorsun,defolup gitmedin. Senin sesini bile duymak istemiyorum, bundan sonra o eve öldürseler girmem, herşey bitti dedi. O günden sonra onunla hiç görüşmedim, aramadım sormadım. Kızımı arıyor, konuşuyor, birlikte vakit geçiriyorlar. Eve gelmiyor. O telefon sonrası ailesi sesiz, kimseden çıt çıkmıyor. Herkes izliyor. Ailesi çekip, sen ne yapıyorsun oğlum demiyor. Kardeşleri ilgisiz. Benim ailemde bekle bakalım, zaman herşeyin ilacı diyor. Delirmek üzereyim. Ne eşimin umurunda ne de bir başkasının.
Üzgünüm, bir yanda kızım, bir yanda uğruna harcanmış 15 yıl evlilik ve emeklerim. Boşanma davası açmadı.Niye açmıyor anlamıyorum. Hergün ne olur geri gelir mi gelmez mı, ben mi dava açsambitirsem mi, bitirmesem mi bilemiyorum.
Seviyor muyum, hayır. Ama evliliğiminde bitmesini istemiyorum. Onun ise umrunda değil. Nolu bana yol gösterin, çok kötüyüm. :KK43:((
Üzgünüm ama bu evlilik bitmiş zaten. Kağıt üstünde yürütmenin anlamı var mı. Sizede yazık. Böyle ömür geçer mi. Bence evden ayrılmasanız bile boşanın, zaten adam sizi umursamıyor ve gelmeyecek.
insanın yaşı gençse tekrar evlenip mutlu bir yuva kurma şansı varken bu şekilde adamlarla ömür çürütmesi çok üzücü geliyor bana. Hayır hiç evlenmeseniz bile şu anki durumunuzdan daha mutlu yaşarsınız

O çocuklar sizlerin kavgasından gürültüsünden anlaşmazligindan emin olun daha çok yorulup yipraniyor en azından ebeveynlerinden birinin mutlu ve huzurlu olduğu bir hayatı olur bosanirsaniz.

15 yıl harcanmış ve çocuk için demeyin cesaret bulamadığınız için olmuş bu sizi biraz gaza getirmek biraz silkelemek lazım

Aranıza yeni katıldım. İnanınki çok mutsuzum. 15 yıldır evliyim. İyi bir işim var. Çalışan ekmeğini kazanan bir anneyim. Eşim bundan 4 ay önce beni evden kovdu. Tartışma nedenimiz, eve sabaha karşı alkollü olarak gelmesi. İstediği saatte gelip istediği saatte evden çıkmak istemesi. ( Evlendiğimizden bu yana tek sorunumuz bu ) Bekar hayatı istiyorum ben, defol git dedi. Bende o sinirle 11 yaşında olan kızımı alıp evden çıktım ve ailemin yanına gittim. Bir ay boyunca ailemde kaldım. Bu süreçte çocuğunu sadece iki kez gördü. Aramadı sormadı. Çocuğum bu durumdan çok etkilendi, eve dönmek istedi. Bir gün onu aradım. Çocuk durumdan çok etkileniyor, görüşelim dedim. Bir sürü bahane sonrası kabul etti. Görüştük. Çocuk etkileniyor dedim. Ben onunla konuşurum, o nasıl istiyorsa öyle yaparız dedi. Ertesi gün çocuğunu aldı konuştu. Kızım da bir arada yaşamak istiyorum demiş. Telefon etti bana. Çocuk öyle istiyor, eve gel dedi, gittik. Yavrumun mutluluğu için.

10-15 gün birlikteydik. (Ev arkadaşı gibi. Zaten yaklaşık 7-8 yıldır öyleyiz. İlgisiz, ruh gibi. Çalışıyor, geziyor,yiyor ve yatıyor.) Sonra yine bir gün arkadaşlarıyla çıktı, alkol almalar, eve gelince defol git istemiyorumlar, yine başladı. Ben buyum, işine geliyorsa dedi. Bende işime gelmiyor dedim. Bekar hayatı istiyorum, defol git diyor. Gitmiyorum dedim, sen defol git. Ben yavrumla burada yaşayacağım sen git dedim. İlk defa böyle bir şey duydu. Şok oldu. Ne yapacağını bilemedi. Bir kaç saat sonra da çıktı gitti. Ailesiyle yaşıyor, annesi beni olay olduktan sonra iki kez aradı. Sen alttan al, içer gezer gelir evine falan. Bende daha ne kadar sabredeceğim, çocuğum çok etkileniyor. Gezmesin demiyorum,içmesin demiyorum. Her şeyi ayarında yapsın diyorum tek istediğim bu dedim. O da,sen onu evden kovmuşsun, gururu kırılmış, inat ediyor, sen eve çağır dedi. Rica etti, eşini ara dedi. Bir kere daha alttan al dedi. Dinledim, aradım. Aramaz olaydım, eşim küfür etti, gelmem o eve dedi. Sen onursuzsun, gurursuzsun hala o evde oturuyorsun,defolup gitmedin. Senin sesini bile duymak istemiyorum, bundan sonra o eve öldürseler girmem, herşey bitti dedi. O günden sonra onunla hiç görüşmedim, aramadım sormadım. Kızımı arıyor, konuşuyor, birlikte vakit geçiriyorlar. Eve gelmiyor. O telefon sonrası ailesi sesiz, kimseden çıt çıkmıyor. Herkes izliyor. Ailesi çekip, sen ne yapıyorsun oğlum demiyor. Kardeşleri ilgisiz. Benim ailemde bekle bakalım, zaman herşeyin ilacı diyor. Delirmek üzereyim. Ne eşimin umurunda ne de bir başkasının.
Üzgünüm, bir yanda kızım, bir yanda uğruna harcanmış 15 yıl evlilik ve emeklerim. Boşanma davası açmadı.Niye açmıyor anlamıyorum. Hergün ne olur geri gelir mi gelmez mı, ben mi dava açsambitirsem mi, bitirmesem mi bilemiyorum.
Seviyor muyum, hayır. Ama evliliğiminde bitmesini istemiyorum. Onun ise umrunda değil. Nolu bana yol gösterin, çok kötüyüm. :KK43:((

Çok suçlusunuz çokk gel diyor geliyrsunuz git diyor gidiyorsunuz niye aradınız yani gururu kırıldıysa diyemediniz mi benimde gururum var ben bir kere dedim o bin kere diye açın boşanma davanızı inanki boşanınca çocuğunuz daha çok huzurlu olucak böyle ikilemde yaşamk onun içinde zor

siz ciddi misiniz?
bu evlilik olmayan şeyi sürdürmeye kurtarmaya filan mı çalışıyorsunuz?
Allah aşkına birazcık kadınlık onuru ne olur
defalarca kovulmuşsunuz, hakaret duymuşsunuz vs vs
insanın o herifi göresi gelmez siz hala eşim diyorsunuz
ne eşi yahu hangi eş?

Back
X