• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar nolur yardım

bensibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
7
0
1
34
Transferime az bi zaman kaldı yarın son kontrolüm var fakat bende akıntı var bitmek bilmeyen yıllardır doktoruma söyledim hap şeklinde fitil verdi fakat geçmedi acaba tutunmaya engel olurmu embriyomun

Transferime az bi zaman kaldı yarın son kontrolüm var fakat bende akıntı var bitmek bilmeyen yıllardır doktoruma söyledim hap şeklinde fitil verdi fakat geçmedi acaba tutunmaya engel olurmu embriyomun
Akıntı sebebin ne acaba enfeksiyon falan mı?
Seffaf kokusuz.bır akıntıysa sorun olmaz herhalde canm doktorun transfer ıcın uygun oldugunu dusunuyor demekkı

İlk denemen mi bu arada

Akıntı sebebin ne acaba enfeksiyon falan mı?
Seffaf kokusuz.bır akıntıysa sorun olmaz herhalde canm doktorun transfer ıcın uygun oldugunu dusunuyor demekkı

İlk denemen mi bu arada
Kokusuz ve kaşıntı yok canım ama süt beyaz sürekli akıntım var evet ilk denemem canım ilaçta kuşlandım ama geçmiyor

Canım benim doktoruna güven. Transfere engel görseydi ertelerdi. Ama için rahat etsin diye kontrolünde hatırlatırsın ama enfeksiyon olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ki doktorun en iyisini bilir yüreğini ferah tut yavruna kavuşmana az kaldı öyle düşün

Canım rahim kalınlaşırken akıntı oluyor demişti bana doktorum transfer önceside rahim kalınlaşması için östrojen veriyorlar belki onunla ilgilidir her akıntı enfeksiyona işaret değil ki özellikle kaşıntı ve koku yoksa sorun olacağını zannetmiyorum

Canım rahim kalınlaşırken akıntı oluyor demişti bana doktorum transfer önceside rahim kalınlaşması için östrojen veriyorlar belki onunla ilgilidir her akıntı enfeksiyona işaret değil ki özellikle kaşıntı ve koku yoksa sorun olacağını zannetmiyorum
Ama ben transfer öncesi hiçbir ilaç kullanmıyorum doğal transfer olucagımı söyledi doktorum ilaçsız bugun muayane oldum akıntı için yine bi ilaç verdi doktorum eğer devam ederse birsonraki muayanede kültür alalım dedi

Canım benim doktoruna güven. Transfere engel görseydi ertelerdi. Ama için rahat etsin diye kontrolünde hatırlatırsın ama enfeksiyon olmadığı sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ki doktorun en iyisini bilir yüreğini ferah tut yavruna kavuşmana az kaldı öyle düşün
Allah raZı olsun canım ne bilim herşeyi takıyorum bilmiyorum bugun söyledim doktoruma bir ilaç daha yazdı geçmezse kültür alırız dedi sonraki muaynede bakalım pazar tekrar randevum var

Enfeksiyon olmadığı sürece bir sıkıntı yaratmaz ama doktoruna yine de söylemeyi unutma. Hayırlı haberlerini alırız inşallah🌺

Eğer opu yakın zamanda yapıldıysa akıntı normal bende de oldu çünkü , evham yapma sakin ol , koku yoksa sorun yoktur

Back
X