arkadaşlar okuyun lütfennnn

masums

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
193
5
16
35
Kars
bu ay 14 şubatta adet olmam gerekirken 12sinde oldum 2 gün yoğun bi şekilde kanamam oldu 3. gün azdı bugün 4. gün ve yok ayrıca dün akşamdan beri ara ara mide bulantım var şimdide midem bulanıyo yerleşme kanaması diye bişey okudum olabilir mi?????? yada adetten dolayı mı midem bulanıyo

Son düzenleme:

canim yerlesme kanamasi az oluyor diye biliyorum 2 gun yogun geldi demissin istersen bi test al ustune gorme diye birseyde var benim annem bana hamileyken 6 ay adet gormus hep o da seninki gibi olmus ayni

canim yerlesme kanamasi az oluyor diye biliyorum 2 gun yogun geldi demissin istersen bi test al ustune gorme diye birseyde var benim annem bana hamileyken 6 ay adet gormus hep o da seninki gibi olmus ayni

belirtiler olursa yapacam şimdi eşimide ümitlendirmek istemiyorum

Slm canim buldum seni buralarda :)) hayatim yerlesme kanamasi cok acik renkte az leke gibi oluyo.senin adetin sanirim bi degisik olmus bu ay.bende uc aydir 3gun yogun iki gun az leke leke goruyorum.sanirim iyiye isaret.normali bu zaten.ustune gorme olucagini sanmiyorum ama insallah oyledir.al bi test yap aklinda kalmasin.yeni donemine kafan rahat baslarsin tatlim.mide bulantim var demissin usuttuysen dengen bozulmus olabilir.

Canim yerlesme kanamsi adete 1 hafta kala veya tam adet gunu oluyomus ki ben bir hafta kala yasadim onu ilk pembe geldi ve araliklari uzun olan acik kahve lekeler geldi 2 gun surdu o zaman bende insallah yerlwsmw kanamaaidir diye dua ettim insan umit baglamak istemiyor cunku ve yerlwsme kanamaaiymis cok sukur 4 haftalik hamilwyim belko seninki ustune gormedir insalah hamilesindir canim rabbim isteyen herkese hayirlisiyla versin

Son düzenleme:
Kızlar 13 şubatta adet olmam gerekiyodu ama herhangi bir adet belirtim yoktu nitekim 13ünde adet olmadım. Gebelik testi yaptım adet olmam gereken günde ama negatif çıktı belkide testi yanlış yaptım neyse. Bugün üçüncü gün kasıklarımda ve belimde ara ara batmalar var. Sabahları kalkınca inanılmaz midem bulanıyo. Bu gece kahverengi ve siyah arası kan gibi değilde böyle yapış yapış kaygan bi akıntı geldi devamı yok. Bu durum ne olabilir?

amin canım inşallah öyledir de dediğin gibi ümit bağlamak istemiyorum

canım 3 gün geçmiş bence bi test daha yaap

ayyyy kader ortağım benimmm :) sanırım adet kanamasıydı ki anlattım ya sana zaten bu ay olması imkansız gibiydi:) bugün yine midem bulanıyo bu arada folik asite başladım

sizin ki adet bence.
ustune gormeyi ben yasadim. ama ilk degil ikinci adet olmam gerekn zamanda 5 gun surdu. az az kahve leke seklinde.

ayyyy kader ortağım benimmm :) sanırım adet kanamasıydı ki anlattım ya sana zaten bu ay olması imkansız gibiydi:) bugün yine midem bulanıyo bu arada folik asite başladım

:))) folik asit bulanti yaparmi ki onu arastir istersen canim.olsun ya bidahaki aya denersin canim alistik zaten heray umudumuzu ertelemeye.bende adet bekliyorum.22 26. Arasi olucam. Bu ay bende cok tuhafti ya yumurtladim dedigim tarih yumurtlama degilmis daha 3gun oldu yumurtlayali.sanciliydi.degerlendirdik hasbel kader.bakalim sonuc ne olacak.sen cok usutuyosun bence biraz dikkat et kendine.ayaklarini sicak tut.bulantina nane limon iyi gelir.

umarım hamilesindir... bende bu ay hamile kalırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…