Arkadaşlar önemli

tstylmnb12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
68
8
8
29
Preogestan kullanıyorum düşük tehlikesi yaşadığım için, doktor kanama alanı görmüştü kahverengi bir lekelenme yaşadım 1-2 gün hemen gitmiştim. 4-5 gündür kullanıyorum fitil olarak akıntım eski haline döndü şuan bir lekelenme yok doktora gidicem fakat bayram tatili. Kanama bitmişmidir acaba tehlike geçtimi yaşayan varmı bunu

Preogestan kullanıyorum düşük tehlikesi yaşadığım için, doktor kanama alanı görmüştü kahverengi bir lekelenme yaşadım 1-2 gün hemen gitmiştim. 4-5 gündür kullanıyorum fitil olarak akıntım eski haline döndü şuan bir lekelenme yok doktora gidicem fakat bayram tatili. Kanama bitmişmidir acaba tehlike geçtimi yaşayan varmı bunu
Siz kullanmaya devam edin bırakmayın ilacı. Bayram sonu kontrole gidersiniz

Ilacinizi birakmayin. Ben de kanama yasadim. Kanama 1 gun icinde olup bitmesine ragmen, doktorum 2-3 hafta daha uzatmisti kullanim suremi. Hic bir zarari yok, bilakis dusuge karsi bir onlem.
Cok gecmis olsun.

Ilacinizi birakmayin. Ben de kanama yasadim. Kanama 1 gun icinde olup bitmesine ragmen, doktorum 2-3 hafta daha uzatmisti kullanim suremi. Hic bir zarari yok, bilakis dusuge karsi bir onlem.
Cok gecmis olsun.
Şuan hala gebesiniz değil mi? Umarım sağlıklıdır bende öyle olmasını çok istiyorum bebeğim için :(

Şuan hala gebesiniz değil mi? Umarım sağlıklıdır bende öyle olmasını çok istiyorum bebeğim için :KK43:
Evet gebeyim, en son 1.5 hafta once kontrolum oldu. Gayet saglikli, kalp atisi vs dendi. 1 hafta sonrada ilk trimesterim bitecek :)
Ben de tup bebek oldugu ve ileri yas oldugu icin, riskler cok daha yuksek diye bir panik oldu. Ancak, sonradan ogrendim ki, saglikli dogum yapan her 10 kadindan 3-4'unde kanamalar olurmus. Benim kardesim 1 ay aralikli kanamalari oldugunu soyledi, 2 arkadasimda da kanama olmus. Size verilen igne veya fitiller zaten hamilelikte vucudun salgiladigi hormonlar, o yuzden doktor ne kadar kullanmaniz gerektigini soyledi ise aksatmadan kullanin. Stres olmayin, stres en buyuk dusman.

Teşekkür ederim sağlıkla büyüsün bebeklerimiz inşAllah🤲🏻 Bende bayram sonrası gideceğim doktora umarım herşey yolunda olur..

Back
X