- 11 Mart 2023
- 22
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi royalgirl06
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artı med canım 9-10-11 ini değerlendirdim canım reglime 8 gün var merak ediyorum açıkçası sonucu9 unda pik olmuş değerlendirdiniz insAllah testinizin markası nedir
9 unda 2 test yaptım bir sabah bir akşam ikisinde de çift koyu çizgi çıktı9 unda pik olmuş değerlendirdiniz insAllah testinizin markası nedir
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda9 unda 2 test yaptım bir sabah bir akşam ikisinde de çift koyu çizgi çıktı
9-10 nisanda yumurtlama olmuş 11 nisanda çatlamış.Merhaba arkadaşlar ovulasyon test sonuçlarım hepsini aynı saatte yapmaya çalıştım yorumlayabilir misiniz rica etsem
Hamile kalmışsın geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar ovulasyon test sonuçlarım hepsini aynı saatte yapmaya çalıştım yorumlayabilir misiniz rica etsem
9-10-11 ini değerlendirebildik sonrasında eşim sehir dışına çıkmak zorunda kaldı umarım olmuştur çok teşekkür ederim canım inşallah9-10 nisanda yumurtlama olmuş 11 nisanda çatlamış.
Umarım yeteri değerlendirmeyi yapmışsınızdır
İnşaAllah gönlünüzce olsun![]()
Reglime daha 8 gün var umarım hamile kalırım hayırlısı olsun inşallahHamile kalmışsın geçmiş olsun
Teşekkür ederimm inşallahHayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Hayırlısı neyse o olsun9-10-11 ini değerlendirebildik sonrasında eşim sehir dışına çıkmak zorunda kaldı umarım olmuştur çok teşekkür ederim canım inşallah![]()
Kaç gün kaldı sonucunuzu merak ediyorumMerhaba arkadaşlar ovulasyon test sonuçlarım hepsini aynı saatte yapmaya çalıştım yorumlayabilir misiniz rica etsem
5 gün var reglime ben de çok merak ediyorumKaç gün kaldı sonucunuzu merak ediyorum
Benim ovulasyon testimde hemen hemen sizinki gibi çıktı bugün silik çizgiyi gördüm bakalım nolucak benim daha yeni oldu yumurtlama5 gün var reglime ben de çok merak ediyorum
Sizin reglinize kac gün var ya bi yandan test yapmak istiyorum bir yandan sabret diyorum kendimeBenim ovulasyon testimde hemen hemen sizinki gibi çıktı bugün silik çizgiyi gördüm bakalım nolucak benim daha yeni oldu yumurtlama
Ben sadece 9-10-11 ini değerlendirebildimSizin reglinize kac gün var ya bi yandan test yapmak istiyorum bir yandan sabret diyorum kendime
Benim daha yeni bugün silik çizgiyi gördüm yani 14 gün varSizin reglinize kac gün var ya bi yandan test yapmak istiyorum bir yandan sabret diyorum kendime
İnşallah olur ya şimdi test yapsanız çıkmaz ama bazen ovulasyon testi gebelik varsa çift çıkıyor falan diye bı şey okumuştum bı araştırıp deneyin isterseniz test varsa dahaBen sadece 9-10-11 ini değerlendirebildim
Benim daha yeni bugün silik çizgiyi gördüm yani 14 gün