arkadaşlar rahim filmi çektirenler bakabilirmiiiiii

aynen öyle bende 600 tl çektircem filmi inşallah başka bi sorun çıkmaz, dediğin gibi nasip, daha zamanı vardır diye kendimi teselli ediyorum

bizim burdaki özel hastaneler kendi hastası olmayanın filmide çekmiyor illaki ona muayene olacaksın

aynen öyle bende 600 tl çektircem filmi inşallah başka bi sorun çıkmaz, dediğin gibi nasip, daha zamanı vardır diye kendimi teselli ediyorum
kesinlikle vakti gelmeden sorun olmasa bile olmuyor..her nasip vaktine esirdir sözünü çok severim..
ama bu demek değil ki başımıza kuma gömüp zaman gelsin diye bekleyelim..elimizden gelenleri yapmamız lazım ondan sonra eğer olmuyorsa takdir rabbimin ..

ayy inşallah dediğin gibi olur ya şimdi adet olmayı bekliyorum korksamda mecbur yaptıracam

dr olarak evet beni de aşıyor inanılmaz fark var .muayene ve doğum olarak.
hsg yi başka bir özel hastanede 750liraya çektirdim acıbadem fiyat olarak 3500söyledi bu denli fark var.
tüp bebek için de o yüzden en son seçenek bile olamaz diye düşünüyordum ilk görüşme ücretsiz diye bi gidip görüşeyim dr.la en azından bilgi sahibi olurum diye düşündüm.
tüp bebek için paket fiyat veriyorlar ve diğer hastanelerle frk 400lira göz korkutacak gibi değil. dediğim gibi merkez değil de dr. çok mükemmel bir insan ..
dediğim gibi rabbim iyi insanlarla doğru dr.larla karşılaştırsın rabbim nasip ederse bir şey bi şekilde vesile oluyor.yeter ki nasip olsun ve zamanı gelmiş olsun
Canım kaç lira tüp bebek

kızlar fulya açık emar tıp merkezi ve ileri görüntüleme merkezinde hsg çektiren varmı ?

rahim filmini zaman gecurmeden yap o ay hamile kalma sansin yuksek tecrube ile sabit :) hatta bir arkadasta yapti o da o ay kaldi illa sorun cikmasi gerekmuyor ama mucize gibi hamile birakiyor
İnşallah bende kalırım canım Şubat ayında çekildim doktorum Şubat ayında korunmam gerektiğini söyledi bu ay çalışmalar başladı inşallah dua et canım sende sanıyorum hsgden sonra kalmışsın inşallah Rabbim bana da nasip eder :)

İnşallah bende kalırım canım Şubat ayında çekildim doktorum Şubat ayında korunmam gerektiğini söyledi bu ay çalışmalar başladı inşallah dua et canım sende sanıyorum hsgden sonra kalmışsın inşallah Rabbim bana da nasip eder :)
Benimde bat 18 mart gecikme falan olmaz adet olursam 23 martta çekilicemm inşallah bebek haberimizi veririz birbirimİzeee

neden korun dedi ki ben korunmadim zaten korunda demedi :)

Back
X