- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi Beautician1

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 senelik evliyim.normalde cocuk hic ama hic düsünmüyoruz.daha evliligim tam anlamıyla rayına oturmadı.reglim bitmisti fakat son gün esimle birlikte olduk fakat yanlıslıkla icime bosaldı.aradan 1 saat gecti cok az kan gördüm.sizce hamilelik olasılıgım nedir rakadaslar lütfen fikirlerinizi paylasın.tesekkürler.
![]()
canım hamile kalmak okadar kolay birşey değil, örneğin adet döngün 28gün ise.. Senin ilk 4-5günü kanaman olur, yani anca 5-7 gün sonra yani 11-13gün arasında falan olsaydı belki bir ihtimal hamilesindir derdim, ama bunun ovulasyonu var.. Yumurtlama döneminde yumurtlama bir tek önemli değildir.. Hamile kalmak o yumurtanın gelişip çatlaması da önemli ki spermle döllenebilsin.. Eğer tedirginsen adet tarihi beklemekten başka bir seçeneğin yok zaten.. Ama kuruntu da yapma kasma kendini insan bazen psikolojik olarak adetini geçiktirebiliyor.. Adet 2-3 gün gecikirse önce idrar testi yap baktın birşey çıkmadı sağlık ocağında da kan testi yaptırabilirsin gebelik için...
Rabbim hayırlısını versin.. Belki de bir çocuk evliliğinize anlam katar.. 2 yıl da az değil, ben 4 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk için uğraşıyoruz, herhangi bir rahatsızlık ta bulunmadı kontrollerimde.. Hakkımızda hayırlısı
bi zahmet bitmesini bekleseydiniz ya o ne öyle pis pis
Eee peki sonuç ne oldu:) hamile kalmış mısınız: )Yok canim yanlış anlamissin.hani bittiğini sanariz duş alırız ya sonra megersem bitmemistir...sonra minicikk kan gelir sonra tuh ya hani bitmişti deriz...öyle bir durum bu...ben asla öyle birşey yapmam...hem günah hem ayıp...bitti diye duş almıştım...sonra megersem tam temizlenmemisim...ama bu cokk eski bir konu yani aradan 1 sene gecti...ben sadece yanlış anlaşılmasın diye açıklama yapıyim dedim...