arkadaslar reglinin son günü olan birliktelikte hamile kalınabilinirmi?

Beautician1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
680
7
118
:nazar:2 senelik evliyim.normalde cocuk hic ama hic düsünmüyoruz.daha evliligim tam anlamıyla rayına oturmadı.reglim bitmisti fakat son gün esimle birlikte olduk fakat yanlıslıkla icime bosaldı.aradan 1 saat gecti cok az kan gördüm.sizce hamilelik olasılıgım nedir rakadaslar lütfen fikirlerinizi paylasın.tesekkürler.:nazar:

Hamilelik öyle bir seferde olmaya biliyor

Tabii ki olasılıklar vardır ama ben hamile kalacağınızı düşünmüyorum rahat olun.

çok düşük bir ihtimal....
yalnız regliniz bitmeden iişkiye girmeseydiniz keşke, bakın kanda gelmiş. hem dinen uygun değil, hem de ilerde bebek istediğinizde antikor oluşmuş olabileceğinden zorlanabilirsiniz.

gebelik çok zor vede çok kolay bi mevzu
yıllarca korunmayanların olmaz bi kere üzerine boşalmayla gebe kalan olur garip bişey yani
şimdi ne desek boş bekleyip göreceksiniz hayırlısı diyorum.
kesin var yada yok diyemeyiz.:50:

canım aslında hayırlı olsun diyebiliriz :)))
ben bebeğime bu şekilde hamile kaldım
şimdi maşallah 5 aylık oğlum var ve iyiki olmuş

ayrıca 2 yıllık evliliğiniz rayına girmediyse emin olki bebek bunun bir mucizesi
sizin yıllarca düzeltemediğiniz evliliği bebişler 9 ayda düzeltiyo
hayırlısı olsun canım herşeyin sonu değil başlangıcı olur inşallah :)))

canım hamile kalmak okadar kolay birşey değil, örneğin adet döngün 28gün ise.. senin ilk 4-5günü kanaman olur, yani anca 5-7 gün sonra yani 11-13gün arasında falan olsaydı belki bir ihtimal hamilesindir derdim, ama bunun ovulasyonu var.. yumurtlama döneminde yumurtlama bir tek önemli değildir.. hamile kalmak o yumurtanın gelişip çatlaması da önemli ki spermle döllenebilsin.. eğer tedirginsen adet tarihi beklemekten başka bir seçeneğin yok zaten.. ama kuruntu da yapma kasma kendini insan bazen psikolojik olarak adetini geçiktirebiliyor.. adet 2-3 gün gecikirse önce idrar testi yap baktın birşey çıkmadı sağlık ocağında da kan testi yaptırabilirsin gebelik için...
Rabbim hayırlısını versin.. belki de bir çocuk evliliğinize anlam katar.. 2 yıl da az değil, ben 4 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk için uğraşıyoruz, herhangi bir rahatsızlık ta bulunmadı kontrollerimde.. hakkımızda hayırlısı

olmama ihtimali yüksek ama olabilirde.
istemiyorsanız ertesi gün hapı alın stresten kurtulun

:nazar:2 senelik evliyim.normalde cocuk hic ama hic düsünmüyoruz.daha evliligim tam anlamıyla rayına oturmadı.reglim bitmisti fakat son gün esimle birlikte olduk fakat yanlıslıkla icime bosaldı.aradan 1 saat gecti cok az kan gördüm.sizce hamilelik olasılıgım nedir rakadaslar lütfen fikirlerinizi paylasın.tesekkürler.:nazar:

Reglinizin kaç gün sürdüğüyle bağlantısı olabilir.. 5-6 gün sürüyorsa hamilelik ihtimali yok gibi ama 8-9 gün gibi uzun süren regl de ihtimal azda olsa var

Son düzenleme:
canım hamile kalmak okadar kolay birşey değil, örneğin adet döngün 28gün ise.. Senin ilk 4-5günü kanaman olur, yani anca 5-7 gün sonra yani 11-13gün arasında falan olsaydı belki bir ihtimal hamilesindir derdim, ama bunun ovulasyonu var.. Yumurtlama döneminde yumurtlama bir tek önemli değildir.. Hamile kalmak o yumurtanın gelişip çatlaması da önemli ki spermle döllenebilsin.. Eğer tedirginsen adet tarihi beklemekten başka bir seçeneğin yok zaten.. Ama kuruntu da yapma kasma kendini insan bazen psikolojik olarak adetini geçiktirebiliyor.. Adet 2-3 gün gecikirse önce idrar testi yap baktın birşey çıkmadı sağlık ocağında da kan testi yaptırabilirsin gebelik için...
Rabbim hayırlısını versin.. Belki de bir çocuk evliliğinize anlam katar.. 2 yıl da az değil, ben 4 yıllık evliyim ve 6 aydır çocuk için uğraşıyoruz, herhangi bir rahatsızlık ta bulunmadı kontrollerimde.. Hakkımızda hayırlısı

çok haklısın arkadaşım ama bu kadar bilimsel yaklaşmayın verecekse rabbim korunurken veriyor elden ne gelir.bi arkadaşım eşide kendide hapla korunurken süpriz hamıle kaldı bu işler belli olmayabiliyor hayırlısı herşeyin.

bi zahmet bitmesini bekleseydiniz ya o ne öyle pis pis

Yok canim yanlış anlamissin.hani bittiğini sanariz duş alırız ya sonra megersem bitmemistir...sonra minicikk kan gelir sonra tuh ya hani bitmişti deriz...öyle bir durum bu...ben asla öyle birşey yapmam...hem günah hem ayıp...bitti diye duş almıştım...sonra megersem tam temizlenmemisim...ama bu cokk eski bir konu yani aradan 1 sene gecti...ben sadece yanlış anlaşılmasın diye açıklama yapıyim dedim...

Yok canim yanlış anlamissin.hani bittiğini sanariz duş alırız ya sonra megersem bitmemistir...sonra minicikk kan gelir sonra tuh ya hani bitmişti deriz...öyle bir durum bu...ben asla öyle birşey yapmam...hem günah hem ayıp...bitti diye duş almıştım...sonra megersem tam temizlenmemisim...ama bu cokk eski bir konu yani aradan 1 sene gecti...ben sadece yanlış anlaşılmasın diye açıklama yapıyim dedim...
Eee peki sonuç ne oldu:) hamile kalmış mısınız: )

Back
X