Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaslar röfleden yıpranan saclarımı koyuya boyamak icin lutfen yardımm!!

merveoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
102
2
46
İstanbul
Arkadaslar merhaba
Yaklasık 2 ay once saclarımı actırdım ve 3 hafta sonra uzerıne rofle yaptırdım, kuafore yanar mi yanarsa yapmayalim diye 10 kere sordugum halde bana bisey olmaz dedi ve sonuc belime kadar olan gur ve canli saclarimi mahvettim banyoda okadar cok dokuluyo ki ve inanilmaz yiprandi,islakken hamur gibi, en sonunda gecen hafta küt kestirdim mecburen. suan 2-3 cm koyu kendi sacim cikti gerisi platin röfle, bir daha hayatta ne kuafore inanirim ne de sacimi actiririm. Kendi rengime dönüp bir daha da boyatmak istemiyorum, sizce ne zaman koyuya boyatmaliyim?? Bu sekilde yipranmis röfleden dökulen saclar geri cikiyormu arkadaslar sac eski haline geliyor mu? o kadar moralim bozukki, tecrubelerinize ihtiyacim var koyuya boyatsam saclarim kalinlasir mi ve boya bu dokulmeyi daha da arttiri mi?:43::43:
Tesekkurlerr

canım madem o kadar yaptırmışsın biraz devam et istersen.çünkü bundan sonraki yaptıracağın dip boyaları o kadar yıpratmayacak saçını.illede döneceğim diyorsan hemen de dönebilirsin.dip çıktığına göre 1 ay olmuştur.olmadıysa bekle biraz daha derim.yanan saç düzelmez.yenileri dipten çıktıkça daha iyi görünür ama.az az kestirirsin uzadıkça.

aynısı bana da oldu... boya iyice aktı bakırlarım sarı oldu hem de 2. yıkamamda daha:s şimdi eski siyah saçlarımı özlüyorum ama korkuyorum işte ya boya tutmaz da siyah akarsa o sarılardan diye... hiç saçımı açtırmam bir daha tövbe!!!!!!!!!

kizlar napcaz boyle saclariii uzuntuden uykularim kaciyoo:43::43:
bide rofleden sonra cok dökülüyo benim korkum boyanın daha da dökmesi, o yuzden korkudan hicbisey yapamiyorum, ilk defa yasiyorum boyle bi sac dökülmesi, saclarimi açıcı cok inceltmis, kuaforden ciktigimda gayet normaldi eve gelip ertesi gun sacimi yikayinca anladim kuaforun saclarimi yaktıgını, ne kadar beklicez tekrar boyamak icin,
dokulen saclarim geri cikarmi kii:43::43:

kizlar napcaz boyle saclariii uzuntuden uykularim kaciyoo:43::43:
bide rofleden sonra cok dökülüyo benim korkum boyanın daha da dökmesi, o yuzden korkudan hicbisey yapamiyorum, ilk defa yasiyorum boyle bi sac dökülmesi, saclarimi açıcı cok inceltmis, kuaforden ciktigimda gayet normaldi eve gelip ertesi gun sacimi yikayinca anladim kuaforun saclarimi yaktıgını, ne kadar beklicez tekrar boyamak icin,
dokulen saclarim geri cikarmi kii:43::43:

tabii ki çıkar yine dökülen saçların, hiç üzülme.aslında bunları yazmak için .ok geç, farkındayım, benzer durumdakiler için yazıyorum.o dökülme muhtemelen yanan saçlar kopuyor, sen döküldüğünü sanıyorsun.her fırsatta bakım yap, yumurta-yağ-maske ne bulursan sür saçına.yatarken sür mesela sar saçını sabaha kadar beklet.ya da evde otururken, banyoya girmeden 1 saat önce falan ne bulursan sür saçına.en iyisi kuaförlerdeki keratin bakımı, en ucuz yerde 50 tl ye yapıolar, durumun elveriosa her ay yaptır.ve/ veya evde aklına geldikçe maske-bakım-yağ-yumurta-mayonez sürüp beklet yıkamadan önce.boyatma bence hiç o kadar kötü olduysa saçların.azar azar kesile kesile gitsin röfleler.

Arkadaslar merhaba
Yaklasık 2 ay once saclarımı actırdım ve 3 hafta sonra uzerıne rofle yaptırdım, kuafore yanar mi yanarsa yapmayalim diye 10 kere sordugum halde bana bisey olmaz dedi ve sonuc belime kadar olan gur ve canli saclarimi mahvettim banyoda okadar cok dokuluyo ki ve inanilmaz yiprandi,islakken hamur gibi, en sonunda gecen hafta küt kestirdim mecburen. suan 2-3 cm koyu kendi sacim cikti gerisi platin röfle, bir daha hayatta ne kuafore inanirim ne de sacimi actiririm. Kendi rengime dönüp bir daha da boyatmak istemiyorum, sizce ne zaman koyuya boyatmaliyim?? Bu sekilde yipranmis röfleden dökulen saclar geri cikiyormu arkadaslar sac eski haline geliyor mu? o kadar moralim bozukki, tecrubelerinize ihtiyacim var koyuya boyatsam saclarim kalinlasir mi ve boya bu dokulmeyi daha da arttiri mi?:KK43::KK43:
Tesekkurlerr
Merhaba saçlarınız düzeldi mi ben de aynı durumdayim suan

Back
X