• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar saglıklı emriyolar oluşması için yumurtanınmı kalitesi önemli spermminmi?

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
96
İstanbul
Arkadaslar şunu çok merak ediyorum benim yumurtalarım toplandı kalitesinden tam bahsetmediler bunun için erkenmiş peki bunu çok merak ediyorum emriyoların kalitesini belirleyen spermmi yoksa yumurtamı bilgisi olan varmı?:ecrin_bebek:

bence her ikisi de belirliyor.çünkü embriyonun kromozomlarının yarısı anneden yarısı babadan geliyor.birisi sorunlu olduğunda o bebişe yansır.tutsa bile 5. 6. haftalarda düşebiliyor.malesef benim böyle "cansız" başlamıştı inşallah senin ve hepimiz için herşey yolunda gider.

evet bencede her ikisde önemli....canım eger bir sorun varsa zaten o yumurta embriyo halini alamıyo bence kaliteli olanlar devam ediyor.

Teşekkür ederim arkadsım.. Mesela kalitesiz emriyolarda gebelik oluşabiliomuş hattadevam edebiliolarmış sanırım ya da o bebişe kavuşmak varsa nasipte o bebiş anneyi bırakmıo sanıorum..

Back
X