• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar selam önerebileceğiniz bir folik asit var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebe değilim gebe kalmak istiyorum
İnofolic kombi kullanıyorlardi gebe kalmak isteyenler .
Pahalı bir folik asitti bu marka ama en iyisiydi
İki farklı kutusu varmış .
Hangi kutusunu almalısınız bilmiyorum

Sadece üç ay kullanılmıyor mu ki üç ayı geçtiyse içecek mi

Multi folik asitler var. Omegalı. Gebeliğin sonuna kadar kullanılıyor. Hatta doğumun ilk ayı da kullanmaya devam edenler var. Direnci düşmesin diye. Ama bu multifolikatler gebeliğin ilk 3 ayı sakıncalı. 13. Haftadan sonra içiliyor.

Merhaba ben de gebe değilim. Oncesinde baslamak adina ilk ay folbiol ile başladım. Ardindan 2.ayda doktor folidoce'yi onerdi. Bu ay ise inofolic kullanmami soyledi. Inofolic yumurta tembelligini onleyip gebe kalmayi kolaylastiriyormus. 2 rengi var. Biri pembe digeri mavi combi olan. Inofolic combi pco hastalarina veya kilolu kisilere veriliyormus. Pembe ise normal kiloda gebe kalmak isteyen kisilere. Ben sabah ve aksam olmak uzere gunde 2 tane içiyorum. Ilk kutumda pembe kullanmistim. Ikinci kutuyu eşim almis pembe kalmamia eczanede, oyuzden mavisini almis getirmiş. Doktoruma sordum sıkıntı olmaz, kullanabilirsin dedi. Buarada fiyati 105 tl. Icinde 20 tane var, gunde 2 tane icince 10 gunde bitiyor. Biraz maliyetli. İnşallah fayda saglar 🙏🏻

Canım folic trio,iyot iceriklidir,tiroit dengeni bozar. Ben folidoce kullanmiştim folik asit olarak. Yumurta kalitesini artırıcı bişey istiyorsan, solgar omega3, proxywomen, maxijuno tarzı takviyelere göz atabilirsin.

Ben aşılama oldum ve folidoce kullanıyorum ama vifolic de iyi içinde baya vitaminler var içeriğini internet üzerinden bulabilirsin

Back
X