• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar sileyimmi ben bu adamı n yapayım? benı sınr ettı :\

yazdığım yorumdan bu anlamı çıkarabilmen büyük başarı gerçekten. gözümde büyütmek?
sence işini gücünü ele almış heleki revaçta meslek sahibi olan insan dandik face oyunlarında ciddi ilişki arar mı? oda insan dersen hiç yazma bile
Allah allah oda insan tabiki...kimse ciddi iliski aramak icin facede orda burda gezmez...ciddi iliski aranmaz zaten.birine ilgi duyarsin tanimak istersin uyusursan çıkmaya başlarsın sonra evlenirsin...surec bu..her sekildede tanisabilir insanlar netten disardan ..bu doktor bu netten tanisip evlenmez vs demek sacma geldi.zaten cevremde bir suru insan gordum hepside senin deyiminle revacta meslekten insanlar bu ne demekse..doktor bir arkadasim bayan nettwn tanustigi adamla 7 senelik iliskisinin sonucunda evlendi..tabi suda var nettende olsa reeldende olsa insanlar birbirine denk insanlari secer..adam doktorsa tabi butun gun evde oturup koca bekleyen kizi istemez..istisnai durumlar haricinde birbirine denk insanlar iliski kurar ki dogrusuda budur...

Fotoğraflarına bakıp ta nasıl emin olabiliyorsunuz doğru kişi olduğundan Allah aşkına yapmayın belki başka bir kişinin fotolarını aldı koydu sahte hesap açıp lütfen kendinize gelin haberlerde sürekli facebook tan tanışıp ta öldürülen kadınlar var Allah korusun boşverin gitsin umarım silmişsinizdir gerek yok bu tip şeylere dışarıda yüz yüze görüp beğendiğiniz etkilendiğiniz insanlarla arkadaşlık kurun !!!!

Aferin böyle devam et. Gazetelerin 3. Sayfasında okuruz sizi yakında. Valla iyi cesaret faceden birilerini bulmak hemde hiç tanımadığın

Allah allah oda insan tabiki...kimse ciddi iliski aramak icin facede orda burda gezmez...ciddi iliski aranmaz zaten.birine ilgi duyarsin tanimak istersin uyusursan çıkmaya başlarsın sonra evlenirsin...surec bu..her sekildede tanisabilir insanlar netten disardan ..bu doktor bu netten tanisip evlenmez vs demek sacma geldi.zaten cevremde bir suru insan gordum hepside senin deyiminle revacta meslekten insanlar bu ne demekse..doktor bir arkadasim bayan nettwn tanustigi adamla 7 senelik iliskisinin sonucunda evlendi..tabi suda var nettende olsa reeldende olsa insanlar birbirine denk insanlari secer..adam doktorsa tabi butun gun evde oturup koca bekleyen kizi istemez..istisnai durumlar haricinde birbirine denk insanlar iliski kurar ki dogrusuda budur...
yahu anlatamıyor muyum tövbestttttt
diyorum ki çevresi o kadar geniş olan aktif biri ( revaçta derken tercih edilebilirliği yüksek kabul etmesenizde bir sürü kız var doktor olsun mühendis olsun diye dolanan) neden facebook oyunlarında ciddi ilişki arasın bu herkes için geçerli ama okumuş kariyer edinmiş insanlardan da böyle saçma hareketler beklenmez tabi adam gibi adamsa. netten tanışmak var oyunda ciddi ilişki istiyorum diye dolanmak var. bunu anlamak neden bu kadar zor geldi anlamıyorum

yahu anlatamıyor muyum tövbestttttt
diyorum ki çevresi o kadar geniş olan aktif biri ( revaçta derken tercih edilebilirliği yüksek kabul etmesenizde bir sürü kız var doktor olsun mühendis olsun diye dolanan) neden facebook oyunlarında ciddi ilişki arasın bu herkes için geçerli ama okumuş kariyer edinmiş insanlardan da böyle saçma hareketler beklenmez tabi adam gibi adamsa. netten tanışmak var oyunda ciddi ilişki istiyorum diye dolanmak var. bunu anlamak neden bu kadar zor geldi anlamıyorum
Kendi esit sartlardaysa isteyebilir degilse hayalden oteye gecmez...ben seni anladim canim...adamlar belki hastaneye koca aramaya gelen kizlardan bikmistir..benim bir arkafasim vardi doktor hastanede görüyor ekliyorlar diyordu artik facebookunun ekleme butonunu kapatmisti ...

Back
X