Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm testi yarın sabah ilk idrarla tekrar edin yada acile gidip kan verebilirsinizEki Görüntüle 3014446
İlk idrarla yapmadım ikinci idrarla meraktan yaptım regl 2 gün var ilk 3 dakika da silik çizgi çıktı ama fotoğrafta çok az belli
Yarın da denedikten sonra kan vereyim o zaman teşekkür ederimBen gördüm testi yarın sabah ilk idrarla tekrar edin yada acile gidip kan verebilirsiniz
Tamam teşekkürlerVar gibi ilerleyen zamanlarda tekrarlayın
Hamilemisiniz regl kaç gün kala yapmıştınızBenim bundan daha silikti canım.İnşallah bebeğin seninledir
kaset testlede deneyin.Prodoctor markasinda 12sinin 10u silik cizgiydi bundan daha netti ama o ay hamile degilmisim ben iki kere kan vermistim.Bu hamileligimde 4 gun kala kaset testle ogrendim.İnsAllah hamilesinizdirEki Görüntüle 3014446
İlk idrarla yapmadım ikinci idrarla meraktan yaptım regl 2 gün var ilk 3 dakika da silik çizgi çıktı ama fotoğrafta çok az belli
Kaset test de çıkmamıştı birşey iki gün önce denemiştimkaset testlede deneyin.Prodoctor markasinda 12sinin 10u silik cizgiydi bundan daha netti ama o ay hamile degilmisim ben iki kere kan vermistim.Bu hamileligimde 4 gun kala kaset testle ogrendim.İnsAllah hamilesinizdir
Evet canım doğuma Allah’ın izniyle çok az bi zaman kaldıHamilemisiniz regl kaç gün kala yapmıştınız
Benimde 4 gün kala negatif çıktı umutlanmayım o xaman erken gebelik testinde çizgi çıktı sadeceEvet canım doğuma Allah’ın izniyle çok az bi zaman kaldı
5 gün vardı yaptığımda adetime
Allah kavuştursun ben kaset testte 4 gün öncesinde negatif çıkmıştı o saman değilimdir erken gebelik testinde çıktıEvet canım doğuma Allah’ın izniyle çok az bi zaman kaldı
5 gün vardı yaptığımda adetime
Son üç günüm kaldı bekleyeyim olmazsam kan veririm umarım olmuştur bu sefer dua edinGönlünü ferah tut
Bi kaç gün daha sabret inşallah güzel haberi yazarsın
En iyisi gidip kan vermen![]()
Rabbim şu mübarek günde nasip etsin inşallah isteyen ve dileyen herkeseSon üç günüm kaldı bekleyeyim olmazsam kan veririm umarım olmuştur bu sefer dua edin![]()
Amiin inşallahhRabbim şu mübarek günde nasip etsin inşallah isteyen ve dileyen herkese![]()
Kesin hamilesinMerhabalar benim de bugün regl olmam regl olmam gerekiyordu ama 3 4 gündür klasik regl sancılarımı çekmeme rağmen bugün olmadım dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik olduğu için bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirimEki Görüntüle 3015880
Tatlım yerleşme kanaması olabilir mi ? Reglin devam ediyor mu ? Testte bayağı bayağı pozitif çıkmış cunku. İnsallah bebeğin seninledir.Hamile değilim silik çizgi çıkmıştı ama bugün uyandığımda regl olmuşum![]()