Ödem bazı Vücutta bir seneyi buluyor estetik yaptırmadım düşünüyorum ama yıllardır araştırıyorum resim atarmısın benim Vücutta normalde çok ödemli yüz Şiş uyanıyorumArkadaşlar ameliyat olali 2.5 ayi gecti. Hicmi sis inmez anlamadim. Ustelik gittikce genişliyor ve buyuyor. Ust tarafta suan bi sikinti yok ama burun ucum kocaman ve top gibi bildiginiz top. Bide milletin yaptigi sacma sacma yorumlar daha cok canimi sikiyor. Eee ne yapmis simdi burnuna boyle topmu kalacak onu kocaman vs vs. Allah askina kac aydan sonra duzelir boyle top kalirmi delirmek uzereyim. Doktor kontrolumde taaa ekimde. Boyle top olupta duzelen varmi
peki iniyormu yani uzun sürsün ama yetrki düzelecegını boyle kalmayacagını bileyımminimum 8 ay tatlım sıkma canını
İNECEK TATLIM HİÇ SIKINTI YAPMA O KADAR İNECEK Kİ KESKE BİRAZ ŞİŞSE DİCEKSİN İNİNCE ALINAN KEMİK BELLİ OLUYOR.peki iniyormu yani uzun sürsün ama yetrki düzelecegını boyle kalmayacagını bileyım
Ya inşallah iner sanki gittikce buyuyo ve genişliyor gibi. Gercekten psikolojisi cok zormusİNECEK TATLIM HİÇ SIKINTI YAPMA O KADAR İNECEK Kİ KESKE BİRAZ ŞİŞSE DİCEKSİN İNİNCE ALINAN KEMİK BELLİ OLUYOR.
Cok tesekkur ederim dogru soyluyorsunuz kalın deri için cok erken ama benim hiç değişme olmadı. Bide sol taraf burun ucumda yuvarlak şişlik gibi bişey kaldı. Şiş olsa azda olsa inerdi diye düşünüyorum... Umarım ikimizinde düzelir beklemekten başka çare yok. size ozelden resim atacagım..Aynı dönem ameliyat olduk değil mi ?
Benim burun ucum da aşırı sert şu an ve bazen ucu çok şişiyor ,balon gibi ..sonra düzeliyor ..
Bir de (resimde görünmüyor ama ) burun köprüsünden göz pınarlarına ve yanaklara devam eden bir hatta şişkinlik var ...Alttan baktığımda resmen eskimo burnu gibi basık görünüyor ..Üç aylık burun , kalın deri olduğu için normal karşılıyorum..Çökme ve kıkırdak hafızası yüzünden yeniden yamulma olmasın yeter ..
siz resim atmadığınız için nasıl göründüğünü bilmiyorum içinizi rahatlatmak için yazdım..
Cok tesekkur ederim dogru soyluyorsunuz kalın deri için cok erken ama benim hiç değişme olmadı. Bide sol taraf burun ucumda yuvarlak şişlik gibi bişey kaldı. Şiş olsa azda olsa inerdi diye düşünüyorum... Umarım ikimizinde düzelir beklemekten başka çare yok. size ozelden resim atacagım..
Cok tesekkur ederim dogru soyluyorsunuz kalın deri için cok erken ama benim hiç değişme olmadı. Bide sol taraf burun ucumda yuvarlak şişlik gibi bişey kaldı. Şiş olsa azda olsa inerdi diye düşünüyorum... Umarım ikimizinde düzelir beklemekten başka çare yok. size ozelden resim atacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?