Arkadaşlar sizce Hamile miyim?

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün önce
Şimdi aşırı ateş
Kabızlık kasık ağrısı
Ne yesem midem bulanıyor
Sizce Hamile miyim hemen böyle belirtiler çıkar mı ?

Çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün önce
Şimdi aşırı ateş
Kabızlık kasık ağrısı
Ne yesem midem bulanıyor
Sizce Hamile miyim hemen böyle belirtiler çıkar mı ?
İğnenin etkisidir betahcg ağırlıklı bı iğne ondan kaynaklıdır ayrıca 2 günde döllenme olucakta rahme tutunucakta siz iğnenin 15. Günü kan verin sonuc kesin çıkar bu süreçte az sabr lazim

İğnenin etkisidir betahcg ağırlıklı bı iğne ondan kaynaklıdır ayrıca 2 günde döllenme olucakta rahme tutunucakta siz iğnenin 15. Günü kan verin sonuc kesin çıkar bu süreçte az sabr lazim
Doğru daha çok erken ama hevesleniyorum işte
İnşallah Hamileyimdir

Çatlatma iğnesi sadece yumurtayı çatlatır. 2 günde ne hamileliği Allah aşkına? Spermin yumurtaya ulaşması, döllemesi, yumurtanın tüplerden Rahime ulaşması, sonra rahim duvarına yapışıp beta hcg salgılaması filan anca 10-12 gün sürer. İlk cevap veren arkadaşın dediği gibi iğnenin 15. Günü test yapın. Şu an yaşadığınız belirtiler psikolojik.

Çatlatma iğnesi sadece yumurtayı çatlatır. 2 günde ne hamileliği Allah aşkına? Spermin yumurtaya ulaşması, döllemesi, yumurtanın tüplerden Rahime ulaşması, sonra rahim duvarına yapışıp beta hcg salgılaması filan anca 10-12 gün sürer. İlk cevap veren arkadaşın dediği gibi iğnenin 15. Günü test yapın. Şu an yaşadığınız belirtiler psikolojik.
Doğru haklısınız hevesleniyorum işte napayım her belirti oldu sanıyorum 😞

Back
X