- 10 Kasım 2022
- 5.134
- 4.224
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E korunmayı bırakmışsınız zaten neden şaşırdınız :)Arkadaşlar normalde bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım kaç gündür kasıklarımda şiddetli ağrı var di evde bugün test yaptım çift çizgi çıktı ama ben 25/10 da sprailimi aldirmistim cidden gebe olma ihtimalim varmi
Tabikide istediğim bir durum sagdece şaşırdım arkadaşlarım hemen olmazsın demistiTebrikler çıkarır çıkarmaz kalmışsınızistediğiniz bir durum muydu peki gebelik
Şaşırma nedenim daha spraili aldirali bir ay olmamıştı o yüzden şaşkınlık içindeyim halaE korunmayı bırakmışsınız zaten neden şaşırdınız :)
Benim annem 42 yaşında spirali çıkardığı ay hamile kalmıştı kardeşimeTabikide istediğim bir durum sagdece şaşırdım arkadaşlarım hemen olmazsın demisti
Tabikide okadar çok istiyordum heleki eşim çok mutlu olucakTebrikler çıkarır çıkarmaz kalmışsınızistediğiniz bir durum muydu peki gebelik
Ay ne güzel ya kan verdim sağlık ocağına sonucu yarın ogrenicem inşallah test yanilmamistir beniBenim annem 42 yaşında spirali çıkardığı ay hamile kalmıştı kardeşimeolunca oluyor valla
Spraili yeni aldırdım daha bir ay bile olmadı saskinligim bu yüzden inanamıyorum halaE korunmayı bırakmışsınız zaten neden şaşırdınız :)
Çok net çıkmış çizgi yanıltması imkansız gibi hayırlı olsun canımAy ne güzel ya kan verdim sağlık ocağına sonucu yarın ogrenicem inşallah test yanilmamistir beni
Resmen ben buradayım diyorArkadaşlar normalde bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım kaç gündür kasıklarımda şiddetli ağrı var di evde bugün test yaptım çift çizgi çıktı ama ben 25/10 da sprailimi aldirmistim cidden gebe olma ihtimalim varmi
Amin canım inşallah kan verdim bakalım yarın belli olucakÇok net çıkmış çizgi yanıltması imkansız gibi hayırlı olsun canım![]()
Çok şükür Allah'ım anne olmayı nasip etti bana kan verdim bakalım yarın Allah'ın izniyle sonucu ogrenicemResmen ben buradayım diyor![]()
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzAmin canım inşallah kan verdim bakalım yarın belli olucak
Mrh cnm aile doktorum hamilesin müjdesini verdi bugün Allah'ın olmayan herkes eversin inşallahHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet aldım cnm hamileyimNaptın canım kan sonuçlarını aldınmı
Aldım cnm kan sonucum da pozitif çıktı akşam baya rahatsizlandim ağrım çok var sagdeceNaptın canım kan sonuçlarını aldınmı
Çok sevindim canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMrh cnm aile doktorum hamilesin müjdesini verdi bugün Allah'ın olmayan herkes eversin inşallah