arkadaslar sizce hangisi karar veremeidm

siyah ilk başta ağır gelir diye düşünüyosanız krem rengi yada gri bir pardesüyle başlayın derim benim ilk pardesüm gri ve halada onu giymekteyim.

Merhaba oda olabilir zaten şuan kullandığım krem bir kup ve pardesu arası bir pardesum var tam ayaklarıma gelmiyor ama kup kadarda kısa değil yavaş yavaş iniyoruz :1:

Merhaba oda olabilir zaten şuan kullandığım krem bir kup ve pardesu arası bir pardesum var tam ayaklarıma gelmiyor ama kup kadarda kısa değil yavaş yavaş iniyoruz :1:

açıkçası ben tam boy sevemiyorum ara boy kullanıyorum ama tam boy pardesümde var daha çok araboyu giyiyorum boyum kısa olduğundan onu yakıştırıyorum kendime :D

açıkçası ben tam boy sevemiyorum ara boy kullanıyorum ama tam boy pardesümde var daha çok araboyu giyiyorum boyum kısa olduğundan onu yakıştırıyorum kendime :D

bende hiç denemedim tam boy nasıl olur bilmiyorum ama önemli olan bol olması bende de kilo var biraz :20: hele şu son zamanlarda hiç beğenmiyorum kendimi

Dogru .acik renkler baslangic icin iyi olabilir. Ilk defa alacam umarim kullanabilirim. Oncelero dize kadr tunkler ya da retek giyiyodum.umarim zorlanmam .s

canım bende tunik giyiyodum başlangıçta pantolon hiç giymedim zaten yavaş yavaş uzatmak daha mantıklı sonra sıkılıveriyosun.

Back
X