Doğuma Hazırlık arkadaşlar sizce nasıl isim? rüyamda gördüm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

türkmen ismi nasıl?

• Ankete Katılan
    37
  • Anket Kapalı .

white_dreams87

en güzel RÜYA'm
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
391
4
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar henüz 8 haftalık hamileyim.geçen gece rüyamda bir oğlum olduğunu gördüm ama yüzünü hiç görmedim.bir okul bahçesindeyim yanımda eşim var ve oğlumuzun okuldan çıkmasını bekliyoruz.uzaktan onu görüyorum ama yüzünü seçemiyorum ve sesleniyorum Türkmen diye,eşimde sesleniyor.ilginç olan daha önce hiç duymadığım ve aklımdan geçmeyen bir isim.sizce nasıl eşim beğendi ismi ona söylediğim zaman ama pek duyulmamış bir isim olduğu için ben tereddüt ediyorum.gerçi henüz çok erken cinsiyetini bilmemiz için ama oğlum olursa sizce bu isim nasıl?fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

ben ismi begenmedim cnm
saglıkla gelsin bebegin
bende ilk haftalar hep erkek cocuk görüyordum.son aylarda kız görmeye başladım.kızım oldu:)

çok teşekkür ederim fikirleriniz için.zaten henüz erken haklısınız cinsiyet konusunda tahmin için.bakalım kısmet önemli olan sağlıklı olması ama isim beğenemiyorum bir türlü benim beğendiklerimide eşim beğenmiyor.sanırım isimsiz kalıcak bebeğim:)

canım bence rüyanda görmen çok güzel belki de Allah sana mağlum etti bebeğinin cinsiyeti de erken çıkarsa ben senin yerinde olsam beğensem de beğenmesem de koyardım

Merhaba..

Türkmen Türke benzeyen,Türk soyundan gelen demek..

Daha hoş bir isim olabilir bence ama kötü değil..

Erkeğe yakışabilir..

ıki isim olarak da kullanılabilir Türkmen Efe gibi

Kızım Türkmenistan doğumlu olduğu için , türkmen dendiğinde sempati uyanır bende: )

Ayrıca rüyaların etkisine inanmalıyız tabi lakin hepsine değil.Çünkü onlar da kendi içlerinde kategorilere ayrılır..

Rahmani , vesvese verici ve bilinç altında saklı olanlar gibi..

Sizin hakkınızda en hayırlı olanı dilerim: )

Sevgiler..

merhaba arkadaşlar henüz 8 haftalık hamileyim.geçen gece rüyamda bir oğlum olduğunu gördüm ama yüzünü hiç görmedim.bir okul bahçesindeyim yanımda eşim var ve oğlumuzun okuldan çıkmasını bekliyoruz.uzaktan onu görüyorum ama yüzünü seçemiyorum ve sesleniyorum Türkmen diye,eşimde sesleniyor.ilginç olan daha önce hiç duymadığım ve aklımdan geçmeyen bir isim.sizce nasıl eşim beğendi ismi ona söylediğim zaman ama pek duyulmamış bir isim olduğu için ben tereddüt ediyorum.gerçi henüz çok erken cinsiyetini bilmemiz için ama oğlum olursa sizce bu isim nasıl?fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Canım Allah gönlünüze göre ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Türkmen ismini bende beğeniyorum. Hatta inşallah ileride bir oğlum olursa türkmen yada korhan koymayı düşünüyorum.

hoş isim ama modernlik açısından çevresi tarafından beğenilmeyebilir yinede daha erken hani daha biçok rüya görürsün belki :1rolleyes:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim.kararsızım her zaman olduğum gibi :) evet belki daha çok rüya görürüm ama ne biliyim aklıma takıldı işte dediğim gibi bir cinsiyeti belli olsun bakalım o zaman tekrar fikirlerinizi alırım arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canım Allah gönlünüze göre ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Türkmen ismini bende beğeniyorum. Hatta inşallah ileride bir oğlum olursa türkmen yada korhan koymayı düşünüyorum.

çok sevindim canım.inşallah olur ve oğlunun adını koyarsın.böyle olunca cesaretleniyorum ve acaba koysam mı diyorum.zemuszemus

ben beğendim...çok duyulmadık olması da hoşuma gitti...üstelik anlamlı da...

rüyanız hayırlısı olsun , sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Türkmen çok hoş bir isim. ingilizce türkçe karışımı olarak kullanıyorlardı Türk erkeği anlamında yani..

ayrıca türmenistandan göç edenlere de türkmen deniyor orada yaşayana falan.

Back
X