arkadaşlar sizdemi evlenince eşinize dostunuza vakit ayıramayanlardanmısınız??

Bunu bana arkadasim evli olmamasina ragmen yapiyor. Sevgilisi olunca satti malumr:39: icerlememelisn bence cok da fazla deger verme oyle birine.

ben ev hanımıyım az yada çok boş vaktim oluyor tabiki ama çalışan çocuklu bir bayanın fazla zamanı olmayabilir fakat hiç aramıyorsa hal hatır bile sormuyorsa orda bir sorun var demektir:31:boşver fazla kafana takma canım sen de onun seni arayıp sorduğu kadar onu ara sor:34:

Arkadaşların öncelikle teşekkür edeim yorumlarınız ve ilgilendiğiniz için bugün arkadasımla görüstük oda bende tüm içimizdekileri döktük ve düzeldi aramız çok mutlu oldum inanın insan çok sevdigi birini kaybetmek istemiyor cünkü bunu kendisinede söyledim tek sitemim buydu dedim vakit ayırman vs...Haklısın cnm dedim ne desem boş yogunluklarıdan,sebeplerinden bahsetti ve görüsememizini kendisiyle alakalı olmadıgını esinin evcimenliginden kaynaklı oldugunu ,kendininde biraz tembel oldugunu bu konuda artık daha dikkattli olacagını beni kaybetmek istemedigini vs.. söyledi ve çözdük .Allah herkesin gönlüne göre versın benimde istedigim buydu istedigim oldu..

Arkadaşların öncelikle teşekkür edeim yorumlarınız ve ilgilendiğiniz için bugün arkadasımla görüstük oda bende tüm içimizdekileri döktük ve düzeldi aramız çok mutlu oldum inanın insan çok sevdigi birini kaybetmek istemiyor cünkü bunu kendisinede söyledim tek sitemim buydu dedim vakit ayırman vs...Haklısın cnm dedim ne desem boş yogunluklarıdan,sebeplerinden bahsetti ve görüsememizini kendisiyle alakalı olmadıgını esinin evcimenliginden kaynaklı oldugunu ,kendininde biraz tembel oldugunu bu konuda artık daha dikkattli olacagını beni kaybetmek istemedigini vs.. söyledi ve çözdük .Allah herkesin gönlüne göre versın benimde istedigim buydu istedigim oldu..

Arkadaşlarım öncelikle teşekkür edeim yorumlarınız ve ilgilendiğiniz için bugün arkadasımla görüstük oda bende tüm içimizdekileri döktük ve düzeldi aramız çok mutlu oldum inanın insan çok sevdigi birini kaybetmek istemiyor cünkü bunu kendisinede söyledim tek sitemim buydu dedim vakit ayırman vs...Haklısın cnm dedim ne desem boş yogunluklarıdan,sebeplerinden bahsetti ve görüsememizini kendisiyle alakalı olmadıgını esinin evcimenliginden kaynaklı oldugunu ,kendininde biraz tembel oldugunu bu konuda artık daha dikkattli olacagını beni kaybetmek istemedigini vs.. söyledi ve çözdük .Allah herkesin gönlüne göre versın benimde istedigim buydu istedigim oldu..

Back
X