arkadaslar sizden bise rica edebilirmiyim :)şimdiden çok çok tesekür ederim

guneshur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
158
0
36
İstanbul
arkadaslar ben orjinal sesimle halk müzigi söyledim ses kaydında kötü cıkmıs olabilir:) kaynanamın en sevdigi parcaydı dogum günü için söylemistim hobi olarak paylastım esimle söyledigim için bana ayrı bi güzel bu parca bu yüzden sizinlede paylasmak istedim aslında inş:orkestra esliginde söylicem yakında yani esim çalcak ben söylicem :) begensenizde begenmesenizde dinlediginiz için hepinize simdiden çok çok tesekkür ederim herkese:)
not: burdan yorumda istiyorum lütfen you tube begenmeden gecmeyin:)
link:) [

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın ama ben de beğenmedim. Sesiniz güzel olabilir ama şarkı boğuk çıkmış, dinlemek yorucu. Bana göre üzerinde daha fazla çalışmanız lazım.

Kusura bakmayın ama ben de beğenmedim. Sesiniz güzel olabilir ama şarkı boğuk çıkmış, dinlemek yorucu. Bana göre üzerinde daha fazla çalışmanız lazım.

çok tesekür ederim o boguk ses esimden kaynaklanıyor oda eslik edince kötü cıktı yorumunuz için çok teskkür edrim:)

kötü değil sadece tonlama hatası var sanki :)

güzel birşey çıkmış ortaya eşinle beraber yapmışsın ne güzel işte daha ne devam edin :31:

kötü değil sadece tonlama hatası var sanki :)

güzel birşey çıkmış ortaya eşinle beraber yapmışsın ne güzel işte daha ne devam edin :31:

teskkür edrim canım esim mühendis hobi olarak davul gitar calıyor orkestra gurubu var inş ozaman söylicem daha güzel olur inş bu sarkıyı kaynanamın dogum günüydü en sevdigi türkülerdi o güne kayıtlıydı hobi olarak yaptık biseler her insanın bi kusuru elbette vardır kimse dört dörtlük deyil dimi bu cesaret meselesi yorumun için çok teskkür ederim canım sagol

sesiniz güzel ama daha canlı söylemeniz gerekir bence.
bu türkü biraz daha net söyleniyor ya hani.
ayrıca eşinizin araya girmesi sizin sesinizi olumlu etkilememiş:34:
genel manada ses tonunuz güzel beğendim:34:

teskkür edrim canım esim mühendis hobi olarak davul gitar calıyor orkestra gurubu var inş ozaman söylicem daha güzel olur inş bu sarkıyı kaynanamın dogum günüydü en sevdigi türkülerdi o güne kayıtlıydı hobi olarak yaptık biseler her insanın bi kusuru elbette vardır kimse dört dörtlük deyil dimi bu cesaret meselesi yorumun için çok teskkür ederim canım sagol

rica ederim :)
oooo o zaman neler çıkarırsınız ortaya siz :69:

eşinin seside fena gelmiyordu düet yapın bence :31: kayınvalidene güzel bir hediye olmuş...

tabiki kimse 4*4 lük değil ama önemli olan kendine güvenmesi sende güvenmişsin vallahi süpersin....

yapacaklarınız olursa link at dinlerim ben :16:

Son düzenleme:
Sesin kötü degil ama üzerinde calisilmasi lazim ve muzikle dahada guzel olur bence :13:

çok tesekür ederim o boguk ses esimden kaynaklanıyor oda eslik edince kötü cıktı yorumunuz için çok teskkür edrim:)

Benim sesim kötüdür ama kulağım iyidir. Önemli olan ses o guzel ise geliştirebilirsin. Kimler gelistirmedi ki:) Kesinlikle tek söylemelisin.

sesiniz güzel ama daha canlı söylemeniz gerekir bence.
bu türkü biraz daha net söyleniyor ya hani.
ayrıca eşinizin araya girmesi sizin sesinizi olumlu etkilememiş:34:
genel manada ses tonunuz güzel beğendim:34:

col teskkür ederim canım cok saol inş bi gün tam net bi sekilde paylasırım dinledigin içinde tekrar rsk edrim canım benim:1:

Back
X