Arkadaşlar size kaç embriyo transfer edildi..

fical

Allah var gam yok ...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
488
78
298
merhaba arkadaşlar bildiğim kadarı ile en fazla 3 embriyo transfer edilebiliyor tüpbebek yasası 3 embriyo ile devam kararı almıştı bazı arkadaşlarda 4 embriyo transfer edildi diyor yasamı değişti benmi yanlış biliyorum size kaçtanee embriyo transfer edildi? bilgissi olanlar yazarsa çok sevinirim..

ben de ilkinde embriyolar 1.kalitede olduğu için 2 tane transferi uygun gördüler
ikinci denemede 3 transfer edildi.

şimdi üçüncü denemeye başlayacağım.3 transferin yaş itibari ile daha uygun olduğunu sanıyorum ama karar doktorumun

saol cnm cevabın için 18 kişi okumuş bitek sen yazmışsın saol hassasiyetin için sevgilerimle..

Benimde ilk denememde 3 embriyo transferi yapıldı.Doktorun söylediği yasal olarak 3 tane embriyo transferinin yapılabildiği. Ama çeşitli faktörlerden dolayı(Anne adayının yaşının ileri olması, deneme sayısının fazla olması gibi) bazen sayının dr tarafından arttırılabileceğinide biliyorum..

saolun arkadaşlar cevaplarınız için bende 3.cü denememi yapıcam doktorumla konuşucam bu durumu doktorumda uygun görürse bende 4 embriyo transfer etmesini isticem arkadaşlar umarım 2010 da kucaklarımıza bebeklerimizi alırız hepberaber...sevgilerimle..

canım banada 3 tane transfer edildi ama negatif sonuç aldım ve hiç sorunumuzda yok.....

benım 3 denemem 4 tane bırıncı kalıte transfer edıldı salı gunu test gunum ...dr duruma gore karar verıyorkac tane olacagına...

dr karar veriyor. normal koşullarda yasa 3 tane diyor ama ileri yaş veya çok sayıda deneme varsa bu durumuda 4 taneye açık kapı bırakıyor. mesela benim yaş 40 üstü ilk deneme 2 tane döllenmişti kimyasal gebelik lde edildi ama sonra gittiğim memorial daki dr ben size 4 tane de yerleştirebilirim dedi ben de o kadar döllenen olursa 5 de koyabiliriz dedim delikafadulden

saolun arkadaşlar cevaplarınız için bende 3.cü tüpbebek denememi yapacağım kısmet olursa temmuz ayında start vericez bir aksilik olmazsa ..

fıcalcım tedavın hayırlı ols.......................benımde uç emrıyo verıldı hepsı de tuttu........................ama gecen sene dort tane verılmıştı.............tutmaduı sayı doktora bağlı yas ılerdeyse dort koyabılıyo tutsun dıye.................sımdı üç tane ama korku var tabı bı taneyı alalım dıyo bu sefer tasıyamazsın dıyo doktor bakalım yola devam rabbım kolatylık versın herkese canım

el muallim saol arkadaşım güzel düşüncelerin için hepimiz için hayırlısı rabbim kucağına alıp koklamayı sevmeyi büyütmeyi nasip etsin hepimize inşaallah sevgilerimle...hayırlı geceler..

dua et arkadaşım ne demiş büyükler kiminin parası kiminin duası nede olsa artık bir anne sin hayırlısıyla gelicek bebeklerin sevgilerimle...banada gelsin bebeklerim sevgiyleopuyorumnanaktan

ınş canım ınş...........................rabbım kucagını doldursıun canım tatlı bebişler versın ınşşşşşşşşşşşş yar ve yardımcın ols canım bol dua.......................

Back
X