• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sizin fikriniz ne?

merveege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
568
2
96
arkadaşlar,bugün transferimin 6.günüydü,sabah işim vardı bi poliklinikte,şeytan dürttü hadi kan testi yaptırayım dedim ve degerim 1.86 çıktı.sizce hamilelik olsaydı 5 filan çıkması gerekmez miydi en azından?? :bbo:

6. günü için daha çok erken canim.insallah degerin katlanir...

arkadaşlar,bugün transferimin 6.günüydü,sabah işim vardı bi poliklinikte,şeytan dürttü hadi kan testi yaptırayım dedim ve degerim 1.86 çıktı.sizce hamilelik olsaydı 5 filan çıkması gerekmez miydi en azından?? :bbo:

Ewet canım 5 ve yukarısı hamıs am sen neden erken yaptırdın kı?Daha cok erken bekle bence hemen de umutsuluga kapılma sakın moral cok onemlı gebelıkte ınsallah hayırlı bebısın olur.5 ve yukarısı hamıs fakat tahlıl gunun geldıgınde ılla kı 5 olmayacak 50 ve ustu olması lazım BHCG nın yanı kanda gebelıgın opuyorumnanaktan

penses diye bi arkadaş vardı 7. gün negatif çıktı şimdi ikizlere hamile 6. gün çok erken hormonlar daha tam olarak kana karışmamıştır

ya tam hastanede işim vardı,baktım kan alma bölümü,hadi bi test yaptırayım dedim :sinifsinif: 8.gün yani perşembe günü istemişti dr'um,bakalım o zaman kaç çıkacak.ben 3-4 gibi bişi çıkar filan bugün diye düşünmüştüm ama

yaw yani iyi ki doktorlar 12. gün diyo
hani 6. gün bakın deseler kesin transferin ertesi günü kanda baktırmaya başlarız haa:roflol:
ya hayatım sen takma kafana o değeri daha kana karışması hemen olmaz:umursamaz:
bu arada doktor niye erken istedi testi anlayamaadım-tatlicadiarzu-

8. ve 10.gün hormon testi için gidicem de of kafam karıştı yok E2 yok progesteron testi..idrar testi alıcaktım hadi kana baktırayım dedim

zaten erken idrarda çıkmazdı ki
benim 46 idi kanda idrarda çıkmadı 10.gün

canım aynı şeytan benide dürtmüştü ve 5. gün kanda 1.40 değer almıştım.12. gün değerim ise 355 ti.ben seni şimdiden tebrik ediyorummmmm :CüvCüv: opuyorumnanaktan

merveegecim inanmıyorum sana yani aramizda bir gun fark var ben 7. gundeyim o kadar meraklanmıyorum. acele etmissin test yaptırmakla ama insallah artar degerin. allahin izniyle kavusursun yavrularına
ben inatla haftaya pazartesi gununu yani 12. gunu bekleyecegim. 0 da ciksa yuksek de ciksa bir gun cok uzulur yada cok sevinirim en azindan belirsizlikte kalmak cok zor cooook.
hadi bakalım simdi biraz sabirla bekle tamam mı. insallah guzel olacak bebeklerin seninledir. yuksek cikacak sonucun....

yok momicim,cok sabırlıyım aslında,gayet sakinim bu süreç içinde.negatif çıksa da sonucum kendimi telkin edebilirim.ama işte dün kuzenim kan aldırıyodu hadi ben de aldırayım dedim:kedi: bugün 7.günüm aynı gün transferimiz oldu senle diye hatırlıyorum,bi de fanita mıydı nickini yanlış yazmış olabilirim bi arkadaş daha vardı.

size şunu sorucam,bu testler hakkında bilgim yok.yarın E2 ve progesteron testi yaptırıcam,bi de cumartesi.sizin dediğiniz degerler progesteron testinin sonuçları mı?hani 8.gün şu kadar çıktı,sonra ikiye katlandı filan diyosunuz ya?bhcg farklı bi test dimi progesterondan?ay amma cahilim ya:oklava:siz maşallah uzman doktor olmuşsunuzopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet merveegecim bende varım , yalnız ben 1 gün sizden sonra yım , bugün 6
bir gör ben okadar gayretli biriyim ama meraktan çatlıyorum , emin ol bende senin gibi kana baktırırdım , iyiki evden çıkmıyorum :)

ne deyebilirim sen iyie yorumla bak bu bir pozitif sonuç 3 aşağı 5 yukarısı önemli değil , hamilelikte şaka olmaz , 12 gün değerini sabırsızlıkla bekliyorum , kendine iyi bak tatlım

hadi bakalım fanitacım,güzel haberleri veririz inşallah birbirimizehihoyyyt
ben yarın E2 ve progesteron testi yaptırıcam kızlar,hamileysem değerlerin hangi aralıkta olması gerekiyor?sonuçlara bakıp kendi kendime gelin güvey olmayayım,yardım lütfen:kedi:

Da cokerken bebeğim bak döllenmenin 6-7-8gunu tutunma oluyor yani 3.gün konulduktan sonra 3-4gune denk gelir ama öyle pat siye tutanamaz önce buyuyrek ice gomulucek bebem sonra beta yukselmeye başlıcam

Ayrıca acleni anlıyorum bazielestriler canını sikar bende okurken sıkıldım Allah'ın izniyle ins basaracaksin e2 yuksk Cikmali transfein 3.gunü 500cikmis bı ark ucuz hamileydi ortalama 75 200ciksa yetrli toplamadan sonra içerde yumos buymeye dvam edebilir ondan dolayıda yuksk çıkma ihtimali var

teşekkürler gülencim,pek panik yapmıyorum da yarın sonuçlara bakıp bakıp anlayamam doktora gösterinceye kadar.neyse yarın herşey daha iyi anlaşılır,doktordan da bilgi alırım zaten.pek kafama takmıyorum nedatif cıksa da,kısmet sonucta.ilk denemem ve de yaşımda genç henüz.inşallah hepimiz iyi haberler veririz buradahihoyyyt

Back
X