Arkadaşlar sorularım var bakarmısınız?

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.562
4.577
448
Merhaba, yavaştan yavaştan bebek istiyorum. aslında daha öncede isterdim ancak astım ataklarım çok sık olduğu için doktorum ertelememizi istedi. hayırlısıyla evimizide değiştireceğimizden bebeği düşünmeye başladım (eşim taa baştan istiyor zaten)

her neyse. gebeliğe başlamadan önce folik asit için hap kullananları duydum. test yaptıranlarıda duydum. şimdi yapılması gerekenler için yardım edebilirmisiniz???

bi jinekologa giderek kafandaki butun sorulara cvp bulabilirsin hem muayeneni de olursun folik asiti de verir

canım bazı hormonal sorunlar gebe kalmaya engel oalbilir mesela

troid prolaktin dengesızlıkleri fln önce bi kaç ay yumurtlama tarıhlerını hespalayıp o gunlerde ılıskıye gırın

deneyın baktınız olmuyor doktora gidip söylerısnız ve o da size gereklı testleri yapar rahmınızı yumurtalıkalrınızı inceler

bi sorun var mı diye bakar budur yani sizin kendı basınzıa yapacagınzı bişey yok...

folik asite ıstersneıs başlayabılrısınız faydası olr zararı olmaz :) en kısa zaman da gelrı ınsallah bebegınız :Ç)

bi jinekologa giderek kafandaki butun sorulara cvp bulabilirsin hem muayeneni de olursun folik asiti de verir

teşekkürler arkadaşlar. bazen herkafadan farklı ses çıkıyor. gerçi eskiden çoğu yoktu, millet bebeklerini büyütüp gidiyordu. ya şimdi herşeyi düşünüyoruz. hayırlısı artık.

bende gebe kalmadan önce folik asit kullandım doktorum bebek için böylesi daha iyi dedi bence istiyorsan bebek sende kullan folik asit bi zararı yok aksine yararı çok..

En guzeli doktora gitmek. En onemlisi troid. Sayet ailede de varsa mutlaka TSH baktirir doktorun.Folik asit de verir, smear de bakar.Artik sart maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…