Arkadaşlar suni sancı ile doğum yapanlar var mı????????????

tatlmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
27
0
36
İzmir
Suni sancı ile doğum yapmaktan korkuyorum inş. Gerek kalmaz .. Ama ya olursa hiç iyi şeyler duymadım.....ne olur yazın

ben 2 bucuk ay önce doğum yaptım..normal doğum surecim baslamdığı yani açılmam kanamam suyumun gelmesi sancım olmadığı ve bebekle ilgili sıkıntı olduğundan artık doğum yapmam gerektği sezeryanda istemediğim için suni sancıyla normal doğum başlattılar..kendiliğinden olusan normal doğum sancısını bilmiyorum oyuzden kıyaslayamam ama doğum için gerekli şartlar oluşmazsa açılma olsun sancıyla rahat ıkın diye suni sancıya basvuruyorlarki inşallah böyle birşeye gerek kalmaz..

bende suni sancıla yaptım biraz uzun sürüyomus normal sancıdan 7 saat kadar surdu ins gerek olmadan normal sancıla dogum yaparsın....

bende 4 ay önce doğum yaptım,açılmam 4cm olmuştu sancı herhangi bi belirti yoktu.aslında zamanımda tam dolmamıştı doktoru dinledim suni sancıyla başlatıldı doğum diğer sancıyı bilmiyorum ama katlanılmayacak gibi değil ben 3 saatte doğurdu.benim için zor olan sancı kızmı değildi ıkınma hissi olmadığından doğum esnasında zorlandım.bilmiyırum sebebi suni sancımıydı ama çoook gerekmedikce hiç bir müdaleyi kabul etme bence.

kolay doğumlar diliyıorum.bebeğine sağsalim kavuşman dileğiyle

bende çok merak ediyorum suni sancı nasıl bişey
şuanda 40+4 günlük hamileyim ve pazartesi gününe kadar dogmazssa suni sancı vericekler
ilk dogumum ve çok ama çok korkuyorum

şuanda 40+4 günlük hamileyim ve pazartesi gününe kadar dogmazssa suni sancı vericekler

bende seninle ayniyim nehir 40+4 saliya kadar dogmazsa banada suni sanci dediler ama çok aci veriyormus. sendemi yuruyus yapmiyorsun benim gibi yoksa ? :26:

inş güzel bir doğum yapmışsındır.rabbim hayırlı ömürler nasip etsin

Back
X