• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar sütü kesilipte tekrar geri getirmeyi başaran var mı acil yardım diliyorum

nazoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
129
3
96
Sakarya
arkadaşlar oğlum emmiyordu bende elektrikli pompa ile sağdığımı veriyordum ama sütüm kesildi enim gibi sütü kesilip tekrar geri getirmeyi başaran arkadaşlar varsa acil önerilerinizi bekliyorum of ne zormuş emmeyen bebek sahibi olmak senağlama:Saruboceq:

canım benim üzüntüyle sütüm kesildi bir daha da geri gelmedi. erken doğum mu yaptın ? neden pompa kullandın ? bir arkadaşım erken doğum yaptığı için elektrikli pompa ile hastanede sürekli sütünü sağıp bebeğine vermişler ve sütü kesilmiş . o da bebeğini mama ile büyüttü

Benim sütüm kesilmişti. Ben Vita Malt içmiştim .. Sütüm gelmişti ama Vita Malt sütün kalitesini bozuyor. Sütü yağlandırmak yerine sütün suyunu arttırıyor. Bilgilerine.. Bebeğini güle büyüt ve asla ama asla stres yapma. Birde ben hala Humana Still Tee içiyorum sabah akşam. Şiddetle tavsiye ederim. Sevgiler

nazoocum merhaba senden bi gün sonra doğum yaptım bende hatta doğumdan bi gün önce konuşmuştuk seninle.
İnşallah sütün geri gelir canım.Acaba sağmak mı azaltıyor ki?
bende 2 gündür bebeğimin emmediği satlerde sağıyorum.pompamıda getirmemişim,annemlerdeyim elle sağıyorum.
acaba ondan mı azaldı sütüm bilmiyorum.
benim kızda pek emmek istemiyor,çok üzülüyorum,üzüldükçe de daha da azalıyor sanırım süt.

Canım bence sütün kesilmemiştir sadece azalmıştır..
Bol sıvı tüket,komposto,süt,boza,still tee,rezene,adaçayı
ne bulursan bak gör göğüslerin birden şişecek...Gün içinde bu yazdıklarımı iç,bulgur işi ye,bol bol yeşillik ye geri dolacaktır göğüslerin...
Özellikle boza,garantili bak bir çok kişi denedi kesinlikle süt arttırıyor...

Benim sütüm kesilmişti. Ben Vita Malt içmiştim .. Sütüm gelmişti ama Vita Malt sütün kalitesini bozuyor. Sütü yağlandırmak yerine sütün suyunu arttırıyor. Bilgilerine.. Bebeğini güle büyüt ve asla ama asla stres yapma. Birde ben hala Humana Still Tee içiyorum sabah akşam. Şiddetle tavsiye ederim. Sevgiler

xenocum bende aynen hala Humana içiyorum yoksa bu koca danalara nasıl süt yetiştiririz dimi:)
yeni anneler bırakın diğer şeyleri sadece humana için

canım benim üzüntüyle sütüm kesildi bir daha da geri gelmedi. erken doğum mu yaptın ? neden pompa kullandın ? bir arkadaşım erken doğum yaptığı için elektrikli pompa ile hastanede sürekli sütünü sağıp bebeğine vermişler ve sütü kesilmiş . o da bebeğini mama ile büyüttü

canım evet aynen tam çoğaltıyordum sütüm üzüntüden aniden kesildi pompayıda şu nedenden dolayı kullanıyorum bebeğim biberona alıştığı için beni emmeyi kesinlikle red ediyor bende pompa ile çoğaltırsam belki emmeye başlar diye ümitleniyorum:çok üzgünüm:

nazoocum merhaba senden bi gün sonra doğum yaptım bende hatta doğumdan bi gün önce konuşmuştuk seninle.
İnşallah sütün geri gelir canım.Acaba sağmak mı azaltıyor ki?
bende 2 gündür bebeğimin emmediği satlerde sağıyorum.pompamıda getirmemişim,annemlerdeyim elle sağıyorum.
acaba ondan mı azaldı sütüm bilmiyorum.
benim kızda pek emmek istemiyor,çok üzülüyorum,üzüldükçe de daha da azalıyor sanırım süt.
canımm hatırlamam mı bebeğin hayırlı uğurlu evlat olsun güle güle büyüt inşallah canım bir kaç gündür bakamadım çok ağır bir grip geçirdim biraz açıldım çok şükür sakın emmek istemiyor diye biberon ile mama verme canım kolaya alışırsa ege gibi emmeyi bırakır sağmaktan başka çarem yok ki canım emmiyor bende verdiğim kardır diyorum en azından ilaç niyetine :) bu ufaklıklar bizi çok uğraştıracak anlaşılan çok öpüyorum canım seni bebini sütünle kala.s.

a.s.arkadaşlar gepinize çok teşekkür ederim ilginizden dolayı evet sill tee yi bende içiyordum ama ara vermiştim hemen tekrar başlıyorum hepiniz sütünüz ile kalın sevgiler:ecrin_bebek:

canımm hatırlamam mı bebeğin hayırlı uğurlu evlat olsun güle güle büyüt inşallah canım bir kaç gündür bakamadım çok ağır bir grip geçirdim biraz açıldım çok şükür sakın emmek istemiyor diye biberon ile mama verme canım kolaya alışırsa ege gibi emmeyi bırakır sağmaktan başka çarem yok ki canım emmiyor bende verdiğim kardır diyorum en azından ilaç niyetine :) bu ufaklıklar bizi çok uğraştıracak anlaşılan çok öpüyorum canım seni bebini sütünle kala.s.

sağol canım seninkide hayırlı olsun,güle güle büyüt.
geçmiş olsun aman dikkat et bebeğine geçmesin. ben öyle bi hata yaptım dikkat etmedim kızda hasta olmuştu.
malesef 3 günlükkrn takviye yapmak zorunda kaldık biz.
bu zamana kadar günde 2 kere veriyordum. arttırdı son günlerde
amin canım sanada bol sütlü günler :)

canım benim kızım da bırakmıştı.bende pompayla sağarak devam etmiştim.sonrada geceleri uykuda o anlamadan verdim.bazende gündüz ayagımda uyutup sonra saatlerce kucağımda uyurken emziriyordum.2 ay sonra kendiliğinden emmeye geri başladı .2 yaşına kadar devam ettik.

Bayanlar Merhaba bende sütü kesilen annelerdenim bebeğim prematüre doğdu 11 gün yoğun bakımda kaldı ve emziremedim pompayla denedim ama uzuntuden olacak doğru düzgün süt gelmedi bebeğim eve geldik den sonra emzirdim ama göğüs ucu yaralarım düzelmek yerine çoğaldı açıdan emziremedim ve iyice mama ya alıştı artık sütüm yok diye emzirmeyi bıraktım suan 47 günlük ama tekrar sütüm gelirse emzirmek istiyorum ne yapmam gerek ve göğüs ucu yaralarım için ne önerirsiniz. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

bence çok fazla sağdığınız için sütünüzün yenilenmesine izin vermiyorsunuz. pompayı bende kullandımbenim çoğalttı. elle sağdığımda gelmiyor. biraz uyku ve bol bol sıvı günde 8 litre sütün gelir. 8 litrenin içinde kompostu süt çorba yoğurt ayranda ageçerli. size tavsiye çocuğunuzu emzirmeye başlamadan suyunuzu ayarlayıp yanınıza koyun ve emzirme işi bitince için. inşallah sütün tekrar gelir kafana takma. sağmakla kesileceğini sanmıyorum...

Bayanlar Merhaba bende sütü kesilen annelerdenim bebeğim prematüre doğdu 11 gün yoğun bakımda kaldı ve emziremedim pompayla denedim ama uzuntuden olacak doğru düzgün süt gelmedi bebeğim eve geldik den sonra emzirdim ama göğüs ucu yaralarım düzelmek yerine çoğaldı açıdan emziremedim ve iyice mama ya alıştı artık sütüm yok diye emzirmeyi bıraktım suan 47 günlük ama tekrar sütüm gelirse emzirmek istiyorum ne yapmam gerek ve göğüs ucu yaralarım için ne önerirsiniz. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
canım keşke göğsün yara olmadan bir netten araştırsaydın çoğu annenin göğsü yara oluyor ama dişini sıkıyor. en büyük hatamız kuru göğüsü bebeğe vermek ve emzirdikten sonra açığa bırakmak. emmeden önce göğsünü kendi sütünle yumuşat ve emdikten sonra peçeteyle kapatıp açıkta kurumasını engelle. ve bebeğin göğüs ucunu değil göğüs halkanıda ağzına aldığından emin ol.

oğlum da onbir gün yoğun bakımda kaldı ben de o süreçte sadece bir kere emzirebildim. bana hemşire saat başı sütün sağ demişti o yüzden de yara oldu meğerse üç saatte bir sağmak gerekiyormuş. ben pişik merhemi kullanmıştım geçmişti. üzüntüden sütüm gelmedi. çocuk doktoru galactago damlayı önerdi. kullandığım gün sütüm geldi. damlayı deneyin isterseniz.

Back
X