- 6 Temmuz 2023
- 151
- 38
- 13
- 31
- Konu Sahibi kedikiz1728
Arkadaşlar daha once bahsetmistim eski sevgilimden. Ben barışmak istedikçe beni 2 buçuk ay ugrastirmisti.bana sacma sapan sartlar sunup oynamıştı. Ben dayanamayıp vazgeçmiştim. Gecen hafta bana ulaştı. Yeniden deneyelim falan demişti. Ben onca çirkefliğe rağmen içimde Bi umut olmustu.tamam dedim.bikac gün sonra annesi annemi arayıp Ekim ayında istemek için gelicez dedi.ben o an öğrendim böyle düşünceler olduğunu o tarafta. Sonrasinda çocuğun ilgisini saygısını gormedim.ciddiyet yoktu.bursada yasiyodu.geleyim vakit geçiririz dememe ragmen erteledi. Ben dün annesini arayıp anlattim. " Oğlunuz bana 2 aydır çok eziyet etti.ben vazgeçip gitmiştim. Ama geçen arayıp denemek istediğini söyledi.sizde bize ekimde geleceğinizi isteme olucagini söylemiştiniz dedim.oglunuz bana saygısız davraniyo siz olsaydınız böyle biriyle evlenmek istermisiniz dedim.kadin şaşırdı. Ama kızım calisiyo işte, cani sıkılıyor oyuzden öyle falan dedi. Dedim hayir sizin oğlunuz dengesiz. Beni çok zor durumda birakiyo beni sevmiyo dedim.kadin öyle değildir diyip durdu.nisan hazırlığı yapıyoruz dedi.benim bundan haberim yok ama dedim.oglunuz bunu söylemedi bile.ilgisi yok saygısı yok dedim." kapattik öyle.annemde birak bosver allahindan bulsun dedi. Çocuk bana hala tutup sen beni bırakmıstin,bak bende bıraktım demezmi.ya madem öyle neden oyalayıp durdun 2 ay.niye eziyet ettin dedim.cevap yok. Arkadaşlar kendimi nasıl toparliycam.bombos hissediyorum. Boyle şeyler yaşayanlar varmi nasıl atlattiniz?